Android Gingerbread voor Optimus 3D Speed komt in december

LG is van plan om de LG Optimus 3D Speed aan het eind van het jaar te voorzien van Android Gingerbread. De LG Optimus 2X Speed zal de update waarschijnlijk in september tegemoet kunnen zien.

Zo laat LG desgevraagd aan All About Phones weten. Volgens woordvoerster Sabrina Eilers heeft LG momenteel in de planning staan dat de Gingerbread-update voor de net vrijgegeven LG Optimus 3D Speed rond december naar consumenten komt. De Optimus 3D Speed is net een klein maandje in de verkoop in ons land, maar loopt momenteel nog op Android 2.2. LG heeft al tijdens de bekendmaking van het toestel laten weten dat het op den duur met een Android 2.3-update zal gaan komen, echter heeft de producent nooit laten weten wanneer precies.

Consumenten die op de Optimus 2X Speed update zitten te wachten moeten nog eventjes geduld opbrengen. Volgens Eilers zal LG eind volgende maand de update beschikbaar stellen voor deze smartphone. Onduidelijk is nog waarom de fabrikant relatief laat met de Android-updates komt voor haar toestellen, maar desondanks zijn ze wel onderweg. Onduidelijk is ook nog of de updates via de computer geïnstalleerd dienen te worden of via een OTA-update. Onze review van de LG Optimus 3D Speed kan hier teruggelezen worden.

LG heeft ook bekend gemaakt dat de LG Optimus Black, Optimus 2X Speed en de Optimus 3D Speed de beschikking krijgen over een zogenaamde remote call-applicatie. Dankzij deze applicatie kan de helpdesk van LG met goedkeuring van de consument inbellen op een toestel en vervolgens een diagnose stellen van eventuele problemen met de smartphone. In Nederland was de applicatie al op de Optimus 2X Speed te vinden, maar de service achter de applicatie is nu ook uitgebreid. Volgens LG hoeven klanten nu minder vaak naar de winkel aangezien ze nu beter via de helpdesk geholpen kunnen worden.

LG Optimus 3D Speed 
cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters