'Android Jelly Bean krijgt 'game-changing stuff' doorgeschoven van Ice Cream Sandwich' – Update

De versie van Android die na het nog te verschijnen Ice Cream Sandwich komt, Android Jelly Bean, zal veel van de functionaliteit die in Ice Cream Sandwich verwacht werd doorgeschoven krijgen.

Android Jelly Bean

De naam Jelly Bean doet al een tijdje de ronde, maar die naam was ook meteen het enige dat bekend was over de Android-versie na Ice Cream Sandwich. Daar is nu een klein beetje verandering in gekomen.

Nu gaat namelijk het verhaal dat Google een aantal belangrijke functies die in Ice Cream Sandwich zouden zitten, vooruit zou hebben geschoven naar Jelly Bean. De J-versie van Android zou ‘game-changing stuff’ met zich meebrengen, en Ice Cream Sandwich zou daardoor een stuk minder interessant worden.

Gespeculeerd wordt dat Jelly Bean wordt gepresenteerd in mei tijdens de jaarlijks Google I/O. Ice Cream Sandwich moet vanaf deze herfst de tablet- en smartphoneversies van Android weer bij elkaar brengen. Wat er verder in die versie zit, is nog nauwelijks bekend. Behalve dat die waarschijnlijk wordt gepresenteerd op de nieuwe Nexus Prime, die door Samsung wordt gemaakt.

Update op 10/9/2011 om 13:25 uur:

De bron heeft gedeeltelijk haar artikel aangepast omdat de gegeven informatie niet helemaal klopt. Allereerst is de naam nog niet vastgelegd door Google intern en loopt nog de discussie of de volgende Android variant inderdaad Jelly Bean zal gaan heten. Daarnaast zal Jelly Bean niet de functionaliteit van 4.0 doorgeschoven gaan krijgen maar simpelweg veel eigen nieuwe functionaliteit mee gaan krijgen. Het blijft dus allemaal erg vaag hoe de volgende variant eruit zal gaan zien.

Bron: This is my Next

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters