Android Market-applicatie van Motorola ontdekt

Motorola lijkt zijn eigen applicatie te willen uitbrengen voor het navigeren binnen de Android Market. Een screenshot van hoe de applicatie eruit komt te zien werd ontdekt, maar de webpagina is inmiddels offline gehaald.

Moto Store

Telefoonfabrikant Motorola zet zijn Android-ambities kracht bij door zelf applicaties voor het platform uit te brengen. Dat blijkt uit een uitgelekte screenshot waarop te zien is dat Motorola binnenkort een applicatie gaat uitbrengen waarmee het mogelijk is om binnen de Android Market naar applicaties te speuren. Deze Market-navigatietool is ook vanaf het internet te bereiken. De webpagina waarop Motorola’s navigatietool te vinden is werd echter alweer offline gehaald nadat de ontdekking wereldkundig gemaakt werd. Wel is bekend dat de applicatie Shop4apps gaat heten. De .apk, de installatiefile voor Android-telefoons, is beschikbaar, maar wordt automatisch afgesloten wanneer de applicatie geopend wordt.

De online browser zal bij de release beschikbaar worden gesteld via een mobiele browser, de applicatie zelf, maar ook via een zogenaamde Motorola Media Link (MML). Met de tool kun je ook je applicaties beheren. met de MyLocker-sectie kun je je downloadhistorie bekijken, bekijken welke versie je hebt en datum waarop je het gekocht hebt. Applicaties kunnen via de website gedownload worden, waarna ze in de MyLocker geplaatst worden. De telefoon zal dan automatisch de software downloaden. Deze feature zagen we ook al bij de applicatiewinkel voor Windows Mobile. Shop4apps zal je ook een melding sturen zodra een nieuwe versie beschikbaar is voor je gedownloadde applicatie. Tevens kunnen applicaties overgezet worden naar een andere telefoon. Wanneer de software weer beschikbaar zal zijn is niet bekend. Motorola lijkt het eerst te willen testen, maar gezien de compleetheid van de software zal een release waarschijnlijk niet meer zo lang op zich laten wachten.

Shop4apps motorola 

Bron: Android And Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters