Android Market-applicatie van Motorola ontdekt

Motorola lijkt zijn eigen applicatie te willen uitbrengen voor het navigeren binnen de Android Market. Een screenshot van hoe de applicatie eruit komt te zien werd ontdekt, maar de webpagina is inmiddels offline gehaald.

Moto Store

Telefoonfabrikant Motorola zet zijn Android-ambities kracht bij door zelf applicaties voor het platform uit te brengen. Dat blijkt uit een uitgelekte screenshot waarop te zien is dat Motorola binnenkort een applicatie gaat uitbrengen waarmee het mogelijk is om binnen de Android Market naar applicaties te speuren. Deze Market-navigatietool is ook vanaf het internet te bereiken. De webpagina waarop Motorola’s navigatietool te vinden is werd echter alweer offline gehaald nadat de ontdekking wereldkundig gemaakt werd. Wel is bekend dat de applicatie Shop4apps gaat heten. De .apk, de installatiefile voor Android-telefoons, is beschikbaar, maar wordt automatisch afgesloten wanneer de applicatie geopend wordt.

De online browser zal bij de release beschikbaar worden gesteld via een mobiele browser, de applicatie zelf, maar ook via een zogenaamde Motorola Media Link (MML). Met de tool kun je ook je applicaties beheren. met de MyLocker-sectie kun je je downloadhistorie bekijken, bekijken welke versie je hebt en datum waarop je het gekocht hebt. Applicaties kunnen via de website gedownload worden, waarna ze in de MyLocker geplaatst worden. De telefoon zal dan automatisch de software downloaden. Deze feature zagen we ook al bij de applicatiewinkel voor Windows Mobile. Shop4apps zal je ook een melding sturen zodra een nieuwe versie beschikbaar is voor je gedownloadde applicatie. Tevens kunnen applicaties overgezet worden naar een andere telefoon. Wanneer de software weer beschikbaar zal zijn is niet bekend. Motorola lijkt het eerst te willen testen, maar gezien de compleetheid van de software zal een release waarschijnlijk niet meer zo lang op zich laten wachten.

Shop4apps motorola 

Bron: Android And Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters