Android Nougat bevestigd voor Galaxy S6, Note 5 en meer

Eindelijk, naast de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge komt er nu ook een Android Nougat-update uit voor andere smartphones. Welke toestellen dat zijn, dat lees je hier.

Android Nougat

Samsung kwam met een officiële aankondiging dat ook andere smartphones de Android 7.0 Nougat update krijgen. De smartphones die hieronder vallen zijn de Samsung Galaxy S6 (Edge) (Plus), de Samsung Galaxy Note 5, de Samsung Galaxy Tab A met S Pen, de Samsung Galaxy A3, de Samsung Galaxy A8 en de Samsung Galaxy Tab S2 (LTE-versie).

Samsung

Het was te verwachten dat de update zou uitrollen, maar dankzij het officiële bericht weten we het zeker. Ook de tablet Samsung Galaxy A3 krijgt de update, maar het is om moment van schrijven nog onduidelijk voor welke modellen dit geldt. Er zijn namelijk verschillende modellen uitgebracht in het 2015, 2016 en 2017.

Honor 8

Ook Huawei gaat over een paar dagen beginnen met het uitrollen van Android Nougat en EMUI 5.0 naar de Honor 8. Dit is bekend gemaakt via Twitter. De smartphone ontvangt de volledige update en zal binnenkort op alle Honor 8 smartphones te vinden zijn. Huawei Japan beloofde de update uit te rollen op 16 januari, dus binnen een maand zijn deze toestellen van de laatste update voorzien.

Xperia Z5-serie

Naast de Honor 8 en Samsung, krijgen ook de Sony Xperia Z5 en Z5 Premium een Android Nougat update. Er was veel kritiek op deze smartphones, maar als het goed is verhelpt deze update een groot deel van de problemen. Deze update verhelpt onder andere relatief grote bugs die nog aanwezig waren op de Sony Xperia Z5 en Z5 Premium.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Laat het in een reactie weten.

Bron: Samsung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Murat -

  Hoi ik zie iederekeer update nougat ik geb zeft bezit van een s7 edge wat benny en mark segen ben ik helemaal mee eens op internet nieuws nougat krijgt dit …..dit……. maar zie niks heleboel landen heben al nougat aleen hier in nederland belgie nog niks wat een triest nieuws als het zo doorgaat mischien einde van het jaar

 2. Matt -

  Ik heb een paar artikels op deze website gelezen en een paar YouTube video’s gezien maar manmanman je hoort en ziet de ene fout na de andere komen. Voortaan ffies je bronnen goed lezen want dit werkt alleen maar tegen.

 3. Bart -

  Het is gewoon niet eerlijk dat toestellen die qua specs beter zijn dan een andere of zeker even goed deze update niet krijgen, jammer maar dat is nu eenmaal altijd zo met Android. Het is telkens een lotje uit de loterij dat je trekt als je geen laatste nieuwe smartphone van eender welk merk koopt.

 4. mark -

  de update is nog niet te downloaden op de samsung s7 wanneer is het zo ver dat wij hier in nederland de update mogen downlaoden 7.0/7.1.1 ik zit zelf bij vodafoon.

  ik vind het wel erg lang duren voor een firmware die al ruim dikke half jaar oud is.

Samsung Dual Messenger

Dit brengt Android Oreo naar de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus lees verder

Android Oreo voor Nokia 8

Nokia’s smartphones hebben een feature waar de concurrentie enkel van kan dromen lees verder

Samsung Android Oreo

Samsung bevestigt wanneer Android Oreo naar smartphones komt lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters