Android O wordt laatste grote update voor OnePlus 3 en 3T

OnePlus heeft in het verleden behoorlijk wat kritiek gekregen over de gebrekkige communicatie van het bedrijf naar gebruikers toe. De maker van de flagship killers heeft hier gelukkig van geleerd en is vaker bereid tot het delen van informatie. Onlangs liet het OnePlus hoofd van productmanagement weten dat de OnePlus 3 en 3T ook de Android O update zullen krijgen. Het zal echter de laatste grote update voor de toestellen zijn.

OnePlus 2 en X gebruikers lang in het donker met betrekking tot Nougat update

Voornamelijk OnePlus 2 en OnePlus X zijn eerder de dupe geworden van het gebrek aan informatie vanuit het bedrijf. Het was lang de vraag of deze toestellen de Android Nougat update zouden krijgen. Dit zorgde voor veel frustratie en des te meer toen bleek dat de toestellen niet verder zouden komen dan Android Marshmallow. Als dit vanaf het begin was gecommuniceerd had was er meer rust gecreëerd.

OnePlus 5

OnePlus 3 en 3T krijgen nog wel security patches

Gebruikers van een OnePlus 3, OnePlus 3T en OnePlus 5 toestel waren even bang dat ze een zelfde soort behandeling konden verwachten. Maar dat blijkt dus niet het geval te zijn. Hoewel de 3 en 3T geen grote Android-updates meer zullen ontvangen na Android O, heeft OnePlus wel aangegeven dat de toestellen nog steeds security patches zullen krijgen in de nabije toekomst. Ook zullen individuele applicaties nog worden geüpdatet.

OnePlus 5 Soft Gold

OnePlus 5 krijgt volgend jaar nog een Android update

Wat de OnePlus 5-gebruikers betreft, zullen deze na Android O in ieder geval nog één Android update krijgen wanneer Google deze uitbrengt. Het lijkt er echter op dat er daarna ook voor de OnePlus 5 geen nieuwe Android update verzorgd zal worden.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters