Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp

De Animal Crossing spelletjes zijn bedoeld om rustgevend te zijn, terwijl je vrij en blij je leven leidt omringd door pratende diertjes. Maar net zoals in de echte wereld, kun je ook in Animal Crossing: Pocket Camp niet leven zonder geld. Dit geld bestaat in het spel echter uit leuke belletjes. Als je je altijd ergert aan hoe weinig bellen je hebt, hebben we hier een paar tips om snel wat meer te verdienen.

Wees een behulpzame dorpsgenoot

De dorpelingen die rondlopen op de verschillende kampeergebieden, zijn vaak op zoek naar vissen, fruit of insecten. Door ze te helpen kun je snel bellen verdienen. Tap regelmatig op ze om erachter te komen of ze inderdaad een opdracht voor je hebben. Je krijgt rond de 100 bellen voor het afronden van zo’n opdracht. Maar zelfs als ze niks willen, kan het lonend zijn om met ze te gaan praten. Vaak hebben ze alsnog een cadeautje voor je in de vorm van bellen of materialen om dingen mee te bouwen.

Behalve dat je bellen krijgt voor het helpen van je dorpelingen, zorgt dit er ook voor dat je vriendschapsniveau stijgt. En telkens als je een level hoger komt krijg je weer 200 bellen. De eerste drie niveaus bereik je behoorlijk snel, dus het is de moeite waard om telkens je vriendschap naar niveau drie te krijgen wanneer je een nieuwe dorpeling ontmoet. Daarna gaat het een stuk langzamer.

Animal Crossing: Pocket Camp

Vrienden maken het leven makkelijker

Hoe meer vrienden je hebt, hoe meer je ook hebt aan de Marketbox en Shovelstrike Mountain onderdelen van Animal Crossing: Pocket Camp. Iedereen heeft een eigen vriend-code, welke je kunt geven aan mensen zodat ze bevriend met je kunnen worden in het spel. Daarnaast verschijnen er om de drie uur ook mogelijke nieuwe vrienden in de verschillende kampeergebieden. Elke drie uur verplaatsen de dorpelingen zich namelijk weer en verschijnt er een nieuwe speler in elk gebied. Grijp je kans met deze nieuwe spelers en zorg ervoor dat je bevriend raakt. De meeste spelers accepteren standaard alle vriendschapsverzoeken.

Wordt een Animal Crossing: Pocket Camp markt-verkoper

Zoals gezegd kun je meer van de Marketbox maken met meer vrienden. Hier kun je items verkrijgen die je nodig hebt, zoals de bekende vissen, vruchten en insecten. Daarnaast kun je ook je eigen spullen verkopen, die je niet nodig hebt. Er is altijd wel iemand die ze koopt, dus je kunt hier uiteindelijk een aardig zakcentje verdienen.

Als je geen mooie voorraad hebt om te verkopen, kun je makkelijk aan vissen en insecten komen. Telkens als je een bepaald gebied verlaat en weer teruggaat zijn er weer volop vissen en insecten. Door even heen en weer te gaan kun je zo dus een voorraad opbouwen. Met vruchten werkt dit overigens niet. Als je ze hebt geplukt moet je helaas drie uur wachten, voordat ze weer zijn gegroeid.

Animal Crossing: Pocket Camp

Help je vrienden naar Shovelstrike Mountain

Aan het einde van de tutorial in het spel worden je allerlei grandioze beloningen beloofd, wanneer je vijf vrienden zover krijgt om je te helpen naar Shovelstrike Mountain te komen. Deze geweldige beloningen vallen echter meestal behoorlijk tegen, hoewel je soms wel redelijk wat bellen of zeldzame materialen kunt krijgen. Maar meestal is het de moeite niet waard. Een vriend helpen om naar de berg te komen is echter wel de moeite waard. Voor elke vriend die je helpt krijg je namelijk 10 of 100 bellen. Behulpzaam zijn loont dus weer (zou dat de boodschap van het spel zijn?).

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters