Game of Thrones en meer: check hoe Animoji je favoriete series tot leven brengen

De meest indrukwekkende feature van de iPhone X is zonder twijfel Face ID. Het toestel kan razendsnel jouw gezicht herkennen. Daardoor heb je geen vingerafdrukscanner meer nodig. Gelukkig maar, want die is er ook niet meer op de nieuwste iPhone. Lang niet iedereen is daar blij mee, maar het eindresultaat heeft goed uitgepakt. Leve Animoji!

Animoji brengen Face ID tot leven

Maar ja, hoe moest Apple de TrueDepth 3D-camera van de iPhone X demonstreren? De doorsnee consument zit immers echt niet te wachten op grafiekjes en allerlei technische termen. In plaats daarvan deed de techgigant een slimme zet: Animoji. Je hebt er ondertussen ongetwijfels kennis mee gemaakt. Het zijn emoji die je kunt animeren met je eigen gezicht.

Apple Face ID Touch ID iPhone X

Dat doet de iPhone X door je gezicht te scannen, met de 3D-sensoren die in de notch verstopt zitten. Doordat het systeem honderden puntjes op je gezicht plaatst, kan het op een zeer accurate wijze al je uitdrukkingen in kaart brengen. Vervolgens worden jouw bewegingen gesynchroniseerd met het gezicht van een aap, varken, robot en ga zo nog maar even door.

Animoji + tv-series = magie

Creatievelingen gingen er meteen mee aan de slag. Zo toonden we je onlangs al een video waarin Animoji over populaire films worden geplaatst. Opeens heeft Leonidas in 300 een kippenhoofd, en lopen de personages van Quentin Tarantino rond met komische dierenhoofden. Door de accurate tracking van de iPhone X is het eindresultaat niet alleen hilarisch, maar ook indrukwekkend.

De creatieve gasten achter het populaire YouTube-kanaal Corridor gaan nog een stap verder. Ze namen tv-series zoals Stranger Things, The Office en Full Metal Jacket en lieten de iPhone X de rest van de magie doen. Voeg daar een flinke scheut bewerkingstalent aan toe en je hebt een hilarische video.

Ze hebben hun eigen gezichten met Animoji getrackt. De gezichten van de acteurs zijn immers 2D, niet 3D. Door zelf opnieuw de tekst in te spreken, konden ze alsnog de series een kleurrijke makeover geven. Welke shows heb jij herkend? Check hier ook het goede en slechte nieuws over de iPhone X.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters