AnTuTu toont specificaties Note 7 variant

Een snelheidstest genaamd AnTuTu toont de specificaties van de nog niet aangekondigde Samsung Galaxy Note 7.

Teleurstellende specificaties

De benchmarkapplicatie AnTuTu slaat van iedere geteste telefoon informatie op. Nu staat in de database met toestelinformatie een mobieltje met typenummer SM-N930V, dit schijnt de Note 7 te zijn. In de geteste telefoon zit een Snapdragon 820-processor en 4GB werkgeheugen. Dit is nogal teleurstellend aangezien eerdere geruchten spraken over een Snapdragon 821- of 832-chipset en 6GB werkgeheugen. Aangezien Samsung in de Note de nieuwste en beste componenten stopt, is het onwaarschijnlijk dat de normale versie een ‘oude’ processor gebruikt. Vermoedelijk is dit dus een versie van de telefoon met een iets lager prijskaartje.

De achtercamera heeft een resolutie van 12 megapixel volgens de benchmark; dit gaat tegen eerdere geruchten in, die vertellen dat de telefoon een 12-megapixel sensor krijgt. De voorcamera kan selfies maken met een maximale resolutie van 5-megapixel. Zoals al vermoed, krijgt de Note 7 waarschijnlijk een scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Al bekend

Over de Samsung Galaxy Note 7 is al een hoop bekend. Zo lekte het uiterlijk van de Samsung Galaxy Note 7 al eerder deze week uit. We weten dat de telefoon beschikbaar zal zijn in de kleuren Black Onyx, Blue Coral en Silver Titanium. De behuizing van de telefoon schijnt waterwerend te zijn, zodat je de telefoon gerust nat kunt laten regenen. Verder zal dit toestel waarschijnlijk een 5.7-inch superamoledscherm hebben met gebogen randen. Een S-Pen zit verstop in de onderkant van de telefoon en zal dit jaar waarschijnlijk niet kapot gaan wanneer hij omgekeerd teruggeplaatst wordt.

Onder het scherm is een thuisknop te vinden, hierin zal volgens geruchten een vingerafdrukscanner zitten. De ingebouwde accu zal een capaciteit krijgen van 4000mAh. Het uitwissen van data en het opladen van de ingebouwde accu zal gebeuren via een usb-c poort. Zekerheid over dit toestel zal vermoedelijk komen op 2 augustus, aangezien Samsung de Note 7 op die dag lanceert.

Bronartikel: MySmartPrice en AnTuTu-database

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters