Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app

Hoewel de allereerste Japanse animatie uit 1917 stamt, zijn anime films pas sinds de jaren tachtig ook buiten Japan in opkomst. Sindsdien zijn de animatiefilms en tekenfilms in het westen behoorlijk populair geworden en hebben ze ook in Nederland een grote fanbasis gekregen. Als je ook houdt van de typische Japanse poppetjes is de app anYme een absolute aanrader. Je kunt via verschillende bronnen een behoorlijke verzameling aan anime filmpjes bekijken en bijhouden.

Oneindig veel anime casten op je tv

Anyme biedt zelf geen filmpjes aan, maar bundelt verschillende links samen in één app. Deze kun je op je smartphone of tablet bekijken, maar je kunt de Japanse films en series ook casten op je televisie via ChromeCast, WebOS TV, Amazon Fire TV, Xbox en Roku. Als je bepaalde series volgt kun je het uitzendschema hiervan bijhouden en je krijgt zelfs notificaties wanneer een nieuwe aflevering beschikbaar is. Als je even niet weet wat je wilt gaan kijken is er ook de Random Anime knop, welke je een willekeurige aflevering voorschotelt.

Kom meer te weten over je favoriete series

Behalve naar anime kijken, kun je met anYme ook allerlei feiten over je favoriete series ontdekken. Zo is de app voorzien van informatie over ratings, scores, wanneer de serie uitgezonden wordt, bewerkingen van de serie en vervolgseries. Een voordeel van de app tegenover in de browser streamen is dat je geen last hebt van vervelende reclames. AnYme is namelijk uitgerust met een AdBlocker, zodat je ongestoord van je anime kunt genieten. Verder kun je de app synchroniseren met het anime en manga social media netwerk MyAnimeList.

anYme app

Pas op met illegale downloads

Tussen de links zitten legale streams, maar ook streams welke eigenlijk in verband met auteursrechten niet online gezet hadden mogen worden. Houd daar rekening mee, want ook al zijn veel anime films in Nederland niet legaal te krijgen, het is technisch gezien toch illegaal om ze te streamen.

Downloaden en installeren

AnYme is via de github website te downloaden. Helaas is hij wel alleen beschikbaar voor Android toestellen. Download het apk bestand en je kunt meteen beginnen met je anime paradijs. Om de app te installeren moet je wel in je settings aangeven dat installaties van onbekende bronnen toegestaan zijn. Vergeet dit niet weer uit te zetten nadat je klaar bent met de installatie.

Via: Github

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters