Apple Airpods vanaf 3 februari weer te koop in Apple Stores

Het was lang afwachten wanneer de Airpods van Apple op de markt zouden komen. Sinds ongeveer een week is er duidelijkheid: de levertijden van de Apple Airpods in Nederland bedraagt ongeveer vier weken. Nu blijkt het dat dit is uitgelopen en dat de draadloze oortjes ook nog niet beschikbaar zijn in de Apple Store.

Apple Airpods

De Apple Airpods zijn een soort draadloze variant van de reguliere EarPods. Deze draadloze oortjes zijn begin september, tijdens het Apple-event, aangekondigd naast onder andere de iPhone 7, iPhone 7 Plus en Super Mario Run. De oortjes komen in een soort doosje waarin zij opgeladen worden. Dit doosje zorgt er voor dat de oortjes tot ongeveer vijf keer kan worden opgeladen. Zelf kunnen de AirPods ongeveer vijf uur mee op een enkele lading. De geluidskwaliteit is volgens een aantal reviewers niet beter of slechter dan die van de EarPods.

Levertijden

De levertijden waren een lange tijd een groot vraagstuk van de oortjes. Apple beloofde in september dat deze oortjes in oktober op de markt zouden komen. Dit is niet gebeurd door vermoedelijke synchonisatieproblemen bij de AirPods. Hierna hebben we niet veel meer gehoord over de draadloze oortjes van Apple.

Toch staat er nu informatie op de site Apple. Het Amerikaanse bedrijf zegt dat de oortjes op vrijdag 3 februari in de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag liggen. Ook wordt er vermeld op de website dat ze nu een levertijd hebben van ongeveer zes weken, wat langer is dan de vier weken die we enkele dagen geleden zagen.

Apple AirPods levertijd 6 zes weken

Beschikbaarheid

Zoals gezegd zullen de AirPods volgens Apple 3 februari in de Apple Store liggen in Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Wil je hem online bestellen, dan zul je moeten wachten tot ze op zijn vroegst eind januari op de deurmat liggen. De draadloze oortjes van Apple zijn beschikbaar voor €179,-.

Bron: iCulture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters