‘Apple komt met draadloze oordopjes genaamd Airpods’

Apple zal morgen naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook nieuwe draadloze oordopjes aankondigen, genaamd Airpods. Dat beweert de bekende KGI analist Ming-Chi Kuo.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Morgenavond zal Apple dan eindelijk onder andere de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan gaan kondigen. Wat de nieuwe smartphones van Apple zo bijzonder maakt is vooral wat je als consument juist niet krijgt: een 3.5mm headphone jack. Je zult nieuwe oordopjes of een koptelefoon moeten kopen die aangesloten kunnen worden op de Lightning Port van je iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Een andere optie is om draadloze oordopjes te kopen, waarbij Apple je maar al te graag helpt. Volgens de bekende KGI analist Ming-Chi Kuo zal de techgigant morgen namelijk draadloze oordopjes aankondigen, genaamd Airpods.

Apple Airpods

Airpods

De jonge analist beweert dat Apple een eigen Bluetooth-achtige communicatie chip heeft ontwikkeld. Daarnaast zal het bedrijf eigen draadloze high-end oordopjes introduceren, de zogenaamde Airpods, terwijl nieuwe Beats koptelefoons en oordopjes de mid-range markt moeten gaan veroveren. Het s niet duidelijk of de chip in de iPhone 7 Bluetooth specificaties heeft. Volgens Ming-Chi Kuo wil Apple een eigen alternatief gebruiken omdat Bluetooth niet efficiënt genoeg is en om een snelle groei te ondersteunen.

Flink prijskaartje

De Airpods zijn dus high-end accessoires. Dat betekent dat je ze niet bij je iPhone 7 of iPhone Plus krijgt. Consumenten krijgen gelukkig wel EarPods bij hun iPhone die aangesloten kunnen worden op de Lightning Port. Het is helaas nog niet bekend hoe duur de Airpods gaan worden, maar Ming-Chi Kuo verwacht dat er een flink prijskaartje aan verbonden zal zijn. Geruchten wijzen er op dat Apple ook met een nieuwe lijn van Beats oordopjes en koptelefoons komt, wat nu dus bevestigd wordt door de analist die het bijna altijd bij het juist eind heeft. Volgens anonieme bronnen zal Apple de nieuwe lijn morgen op het podium onthullen.

Bron: Apple Insider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters