‘Apple komt met draadloze oordopjes genaamd Airpods’

Apple zal morgen naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook nieuwe draadloze oordopjes aankondigen, genaamd Airpods. Dat beweert de bekende KGI analist Ming-Chi Kuo.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Morgenavond zal Apple dan eindelijk onder andere de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan gaan kondigen. Wat de nieuwe smartphones van Apple zo bijzonder maakt is vooral wat je als consument juist niet krijgt: een 3.5mm headphone jack. Je zult nieuwe oordopjes of een koptelefoon moeten kopen die aangesloten kunnen worden op de Lightning Port van je iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Een andere optie is om draadloze oordopjes te kopen, waarbij Apple je maar al te graag helpt. Volgens de bekende KGI analist Ming-Chi Kuo zal de techgigant morgen namelijk draadloze oordopjes aankondigen, genaamd Airpods.

Apple Airpods

Airpods

De jonge analist beweert dat Apple een eigen Bluetooth-achtige communicatie chip heeft ontwikkeld. Daarnaast zal het bedrijf eigen draadloze high-end oordopjes introduceren, de zogenaamde Airpods, terwijl nieuwe Beats koptelefoons en oordopjes de mid-range markt moeten gaan veroveren. Het s niet duidelijk of de chip in de iPhone 7 Bluetooth specificaties heeft. Volgens Ming-Chi Kuo wil Apple een eigen alternatief gebruiken omdat Bluetooth niet efficiënt genoeg is en om een snelle groei te ondersteunen.

Flink prijskaartje

De Airpods zijn dus high-end accessoires. Dat betekent dat je ze niet bij je iPhone 7 of iPhone Plus krijgt. Consumenten krijgen gelukkig wel EarPods bij hun iPhone die aangesloten kunnen worden op de Lightning Port. Het is helaas nog niet bekend hoe duur de Airpods gaan worden, maar Ming-Chi Kuo verwacht dat er een flink prijskaartje aan verbonden zal zijn. Geruchten wijzen er op dat Apple ook met een nieuwe lijn van Beats oordopjes en koptelefoons komt, wat nu dus bevestigd wordt door de analist die het bijna altijd bij het juist eind heeft. Volgens anonieme bronnen zal Apple de nieuwe lijn morgen op het podium onthullen.

Bron: Apple Insider

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters