Komen de Apple AirPods toch nog dit jaar uit?

Apple kondigde naast de iPhone 7 en iPhone 7 Plus vorige maand ook draadloze oordopjes genaamd AirPods aan. Helaas zijn de oordopjes nog steeds niet beschikbaar, maar daar komt binnenkort verandering in.

AirPods

AirPodsApple kreeg veel over zich heen toen inderdaad bleek dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geen headphone jack hebben. Vanaf nu zul je oude oordopjes met een adapter in je Lightning Port moeten steken. Er is ook een alternatief, Apple’s eigen AirPods. Het bedrijf onthulde de draadloze oordopjes tijdens dezelfde presentatie. Het zijn high-end oordopjes die je met Siri kunt bedienen en vijf uur mee gaan, waarna je ze weer op kunt laden met hun eigen verpakking, dus ook als je niet in de buurt van een stopcontact bent.

Uitstel

Het prijskaartje van de AirPods is met zijn $159 even slikken. Gelukkig kun je voorlopig nog even door sparen, want de draadloze oordopjes zijn nog steeds niet te koop. Ze zouden aanvankelijk in oktober uitkomen, maar eind vorige maand maakte Apple al bekend dat de lancering is uitgesteld. Apple zegt niet te geloven in het verschepen van een product dat nog niet klaar is. Het zou dus zomaar kunnen dat er onvoorziene problemen zijn opgedoken, waardoor Apple meer tijd nodig heeft om de AirPods te verbeteren. Ondertussen is de iPhone 7 alweer een aantal weken te koop. Gisteren dook er een gerucht op dat de draadloze oordopjes zelfs uitgesteld zijn tot januari 2017.

Geen zorgen

Volgens insiders hoeven we ons echter geen zorgen te maken. Bronnen binnen Apple beweren namelijk dat de AirPods nog voor het einde van dit jaar uit zullen komen. Bepaalde winkelketens hebben naar verluidt zelfs al testexemplaren, en wachten alleen nog op het groene licht van Appple. Het is dus duidelijk dat de oordopjes ieder moment uit kunnen komen. Of het om volgende week of eind december gaat is helaas nog niet duidelijk.

Bron: Apple Insider

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters