Apple breidt patentclaim tegen Samsung uit

De strijd tussen Apple en Samsung in de rechtszaal over patenten verhardt zich. Apple heeft een reeks nieuwe Samsungproducten aan de claims toegevoegd.

Apple Samsung

Volgens Apple heeft Samsung met nog meer producten de patenten van Apple overtreden. Het gaat om alle Samsung Galaxy S-telefoons, waaronder ook de Google Nexus S. Plus daarbij de Droid Charge, Sidekick 4G, Exhibit 4G, Infuse 4G, Nexus S 4G, Galaxy Tab 10.1 and the Galaxy S II. De meeste van deze toestellen zijn alleen in Amerika uitgebracht.

Ook heeft Apple de verpakking van deze apparaten aan de claims toegevoegd. En de in 2007 door Samsung op de markt gebrachte Samsung F700 is volgens Apple het eerste toestel geweest dat de iPhone nabootste, voegt Apple hieraan toe.

Samsung heeft zichzelf niet erg geholpen door zelf te verklaren dat de Galaxy Tab-tablets zijn omgebouwd om nog meer op de iPad 2 te lijken, zodat ze daarmee kunnen concurreren. Apple grijpt ook die uitspraak graag aan.

Samsung probeerde laatstelijk Apple in het hart te raken door via de rechter te proberen af te dwingen dat de toekomstige apparaten iPhone 5 en iPad 3 zouden worden getoond. Eerder moest Samsung al op last van de rechter toekomstige apparaten laten zien in de rechtszaal. Verschil is dat Samsung die apparaten al had aangekondigd.

Bron: Neowin

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters