Apple brengt iOS 4.3.2 uit met een paar bug fixes

Producent Apple heeft kort na de 4.3.1-update voor de iPhone en iPad een nieuwe update beschikbaar gesteld middels iTunes. De nieuwe iOS 4.3.2-update zorgt ervoor een probleem met Facetime opgelost wordt en dat de 3G-problemen van de iPad verleden tijd zijn.

Apple heeft slechts twee weken na iOS 4.3.1 al een nieuwe ‘patch-update’ uitgebracht die een tweetal grote bugs moet oplossen. De 4.3.2-update is via iTunes gratis te downloaden en te installeren voor de iPhone en iPad. De update weet een Facetime bug op te lossen die af en toe opstak bij sommige klanten. Mensen die last hadden van deze bug kregen geen beeld in Facetime, een applicatie om mee te videobellen op de iPhone en Mac OSX, of de applicatie liep helemaal vast.

Een andere bug die opgelost wordt met de update is het 3G-probleem van de iPad. Sommige mensen hadden nog steeds last van het feit dat sommige simkaarten niet geaccepteerd werden door de iPad. Hierdoor liep de iPad soms vast, recette hij zich zelf of er kon geen internetverbinding tot stand worden gebracht. Er is voor de nieuwe update nog geen untetherd jailbreak beschikbaar, maar wel al een tethered variant.

Apple iOS 4.3.2

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters