Apple brengt zijn iPhone SDK op 6 maart

Apple heeft de wereldpers uitgenodigd voor een bijeenkomst die op 6 maar zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Apple. Tijdens deze bijeenkomst zal de SDK van de iPhone worden vrijgegeven.

Apple organiseert volgende week donderdag een evenement. Vandaag vielen de uitnodigingen op de deurmat voor dit Town Hall Event, dat op 6 maart plaatsvindt op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. De afbeelding op de uitnodiging maakt meteen duidelijk waar het om gaat: Apple gaat een roadmap onthullen en de SDK maakt daar onderdeel van uit. De uitnodiging spreekt verder over “exciting new enterprise features”.

Eindelijk zal Apple ontwikkelaarstools beschikbaar gaan stellen voor mensen die software voor de iPhone willen ontwikkelen. De SDK komt daarmee een week later dan oorspronkelijk beloofd: eerder gaf Steve Jobs aan dat de SDK eind februari beschikbaar zou zijn. Bij het bordje Software Update op de landkaart kunnen we ons wel iets voorstellen: na de matig interessante update 1.1.4 komt er waarschijnlijk nog een extra update aan om applicaties van derden werkend te krijgen zonder een jailbreak uit te voeren. Het bordje Enterprise roept wat meer vragen op. Apple is regelmatig bekritiseerd dat de iPhone niet geschikt is voor zakelijk gebruik, maar benadrukt zelf dat de behoeften van zakelijke klanten buiten de focus van Apple liggen. De bijeenkomst vindt plaats op 6 maart op de Apple Campus, gebouw 4 om 10:00 uur ’s ochtends. Dat is 19:00 uur ’s avonds Nederlandse tijd.

Apple zelf heeft alsnog de goeie hoop dat ze in 2008 over de 10 miljoen verkochte iPhones zullen gaan. Dit zou wel betekenen dat de het toestel wederom in nieuwe landen moeten inroduceren om de verkoop te stimuleren. Hackers hebben dan ook in de 1.1.4 firmware data gevonden voor het Ierse O2 netwerk en het Australische T-Mobile netwerk. Alle iPhone’s met de 1.1.4 firmware zijn dan ook geschikt gemaakt om op dat netwerk te kunnen functioneren met natuurlijk de unieke simkaart van het netwerk. De geruchten gaan de Ierland als eerst aan de beurt is op 14 maart

iphone-roadmap 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters