Apple Care kost 999 dollar voor duurste Apple Watch

De prijzen van Apple Care, de uitgebreide garantie van Apple, voor de Apple Watch zijn op internet gezet. Alleen nog in dollars. Omdat Apple Care samenhangt met de prijs van het artikel waarvoor de garantie wordt verleend, kost de garantie voor de duurste Apple Watch maar liefst 999 dollar. Dan is de eigenaar van dit 17.000 dollar kostende polssieraad wel drie jaar onder de pannen.

Apple Watch

De goedkoopste Apple Watch, de sport editie, krijgt met Apple Care twee jaar garantie voor 59 dollar, en voor de middelste serie kost de uitgebreide garantie 79 euro. Apple Care houdt in dat Apple tot twee jaar na aankoop het apparaat kosteloos repareert als het defect raakt.

De prijzen zijn nog niet officieel, maar enkele screenshots zijn uitgelekt. Opvallend is dat het bandje kennelijk wordt meegenomen in de garantie, want de prijs van Apple Care is afhankelijk van zowel het type horloge als het gekozen bandje. Of de garantie zich werkelijk uitstrekt tot het bandje, valt echter niet uit het screenshot af te leiden.

Apple Care in Europa geldt voor de meeste apparaten drie jaar. Volgens de Europese wetten is Apple sowieso verplicht om fabrieksfouten tot twee jaar na aankoop te herstellen. Wie desondanks de Apple Care-garantie bij zijn Apple Watch wil hebben maar dat niet onmiddellijk bij de aankoop heeft geregeld, kan dat nog tot zestig dagen na aankoop doen.

Apple Care kost 999 dollar voor duurste Apple Watch gold 

Bron: 9to5mac

tags:

  iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

  Apple Watch 3

  Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

  Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

  Apple Watch 3

  ‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

  Samsung Gear S3 Classic en Frontier

  Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

  ‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters