Apple CEO biedt formeel excuses aan aan zijn klanten voor de Maps-app

Apple CEO Tim Cook heeft in een open brief zijn excuses aangeboden aan de klanten die iOS 6 gebruiken. De topman is zich ervan bewust dat de nieuwe Maps-applicatie flink tekortschiet.

Apple CEO Tim Cook

In de open brief gaat de CEO van Apple in op alle commotie rondom de nieuwe Apple Maps-app. De CEO biedt zijn verontschuldiging aan voor het debacle en belooft dan ook beterschap. Volgens de topman is Apple tekortgeschoten met de Maps-app en zet men momenteel alles op alles om dit recht te zetten. “Ons team werkt dag en nacht door om alle problemen te verhelpen”, zo belooft de topman.

Opmerkelijk genoeg laat Tim Cook ook weten dat via de App Store van Apple alternatieven gedownload kunnen worden. De topman refereert ondermeer naar Google Maps en Nokia Maps die via de browser te gebruiken zijn. Ook zaken als Bing en Waze worden door de topman aangeboden als alternatieven.

De topman belooft dat Apple nu alles op alles zet om de app op een ‘hoge standaard’ te krijgen. Elke keer dat mensen gebruiken maken van de app, inmiddels 100 miljoen klanten die al een half miljard zoekopdracht aan de app hebben gegeven, zal de app beter worden, aldus de topman.

Kort nadat Apple iOS 6 voor de iPhone en iPad had vrijgegeven ontstond er op verschillende social media kanalen zoals Twitter veel rumoer rondom de nieuwe Maps-applicatie. Zo zouden hele steden de verkeerd naam hebben mee gekregen, waaronder Berlijn, en ook grote delen van Schotland zouden niet eens te zien zijn omdat de satellietfoto’s alleen maar wolken weergeven. In Amerika zijn hele bruggen weggesmolten volgens de kaarten doordat er iets fout gaat met het renderen van de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Eric Ham -

    Raar dat hij daar nu pas meekomt. Had hij vorige week al moeten doen. Nu hebben een heleboel mensen zo'n duur ding aangeschaft. Ik zou hem teruggeven deze "fantastiische" Iphone5….

Apple iOS Memories schitterende reclame

Videobyte: Apple toont ontroerende reclame voor iOS Memories lees verder

iPhone 6 toestellen

Zo kun je veilig en snel wachtwoord van je wifi delen in iOS 11 lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

iOS 11 opslagruimte

Zo installeer je nu al iOS 11 op je iPhone of iPad lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen later dit jaar iOS 11 lees verder

iOS 11

Apple onthult iOS 11: dit is er allemaal nieuw in de grote update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters