Apple draait andere schroefjes in iPhone 4

Apple draait andere schroefjes in de iPhone 4, kennelijk in een poging om te voorkomen dat mensen er zelf een originele witte Apple-cover op zetten zoals tegenwoordig te koop is op deze website.

vijfstere

De aloude stervormige schroefjes, met een zespuntig sterretje, worden na een servicebeurt bij Apple tegenwoordig standaard vervangen door schroefjes met vijfpuntige sterretjes. Dat is bijna onmogelijk los te draaien, zonder een vijfpuntig schroevendraaiertje. En die dingen zijn nergens te koop. Alle telefoons zitten vast met zespuntige schroefjes, die je met een Torx schroevendraaiertje makkelijk open kunt krijgen.

Apple gebruikt nu dezelfde vijfpuntige schroefjes die ook in de nieuwe MacBook Air zitten. Knutselaars die deze apparaten wilden opendraaien, kregen dat pas na ontzettend veel moeite voor elkaar.

Overigens lijkt de witte iPhone in China al gewoon verkrijgbaar te zijn. Een webwinkel adverteert ermee. Of het hier wel gaat om de echte iPhone, is natuurlijk koffiedikkijken, maar hij lijkt er wel heel erg op. Apple zelf zei het laatst over de witte iPhone dat die pas over enkele maanden zal komen, maar analisten twijfelen daaraan, omdat tegen die tijd waarschijnlijk de opvolger van de vierde iPhone alweer tussen de coulissen vandaan stapt.

Bron: uberphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters