Apple draait andere schroefjes in iPhone 4

Apple draait andere schroefjes in de iPhone 4, kennelijk in een poging om te voorkomen dat mensen er zelf een originele witte Apple-cover op zetten zoals tegenwoordig te koop is op deze website.

vijfstere

De aloude stervormige schroefjes, met een zespuntig sterretje, worden na een servicebeurt bij Apple tegenwoordig standaard vervangen door schroefjes met vijfpuntige sterretjes. Dat is bijna onmogelijk los te draaien, zonder een vijfpuntig schroevendraaiertje. En die dingen zijn nergens te koop. Alle telefoons zitten vast met zespuntige schroefjes, die je met een Torx schroevendraaiertje makkelijk open kunt krijgen.

Apple gebruikt nu dezelfde vijfpuntige schroefjes die ook in de nieuwe MacBook Air zitten. Knutselaars die deze apparaten wilden opendraaien, kregen dat pas na ontzettend veel moeite voor elkaar.

Overigens lijkt de witte iPhone in China al gewoon verkrijgbaar te zijn. Een webwinkel adverteert ermee. Of het hier wel gaat om de echte iPhone, is natuurlijk koffiedikkijken, maar hij lijkt er wel heel erg op. Apple zelf zei het laatst over de witte iPhone dat die pas over enkele maanden zal komen, maar analisten twijfelen daaraan, omdat tegen die tijd waarschijnlijk de opvolger van de vierde iPhone alweer tussen de coulissen vandaan stapt.

Bron: uberphones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters