Apple draait andere schroefjes in iPhone 4

Apple draait andere schroefjes in de iPhone 4, kennelijk in een poging om te voorkomen dat mensen er zelf een originele witte Apple-cover op zetten zoals tegenwoordig te koop is op deze website.

vijfstere

De aloude stervormige schroefjes, met een zespuntig sterretje, worden na een servicebeurt bij Apple tegenwoordig standaard vervangen door schroefjes met vijfpuntige sterretjes. Dat is bijna onmogelijk los te draaien, zonder een vijfpuntig schroevendraaiertje. En die dingen zijn nergens te koop. Alle telefoons zitten vast met zespuntige schroefjes, die je met een Torx schroevendraaiertje makkelijk open kunt krijgen.

Apple gebruikt nu dezelfde vijfpuntige schroefjes die ook in de nieuwe MacBook Air zitten. Knutselaars die deze apparaten wilden opendraaien, kregen dat pas na ontzettend veel moeite voor elkaar.

Overigens lijkt de witte iPhone in China al gewoon verkrijgbaar te zijn. Een webwinkel adverteert ermee. Of het hier wel gaat om de echte iPhone, is natuurlijk koffiedikkijken, maar hij lijkt er wel heel erg op. Apple zelf zei het laatst over de witte iPhone dat die pas over enkele maanden zal komen, maar analisten twijfelen daaraan, omdat tegen die tijd waarschijnlijk de opvolger van de vierde iPhone alweer tussen de coulissen vandaan stapt.

Bron: uberphones

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters