Apple dumpt ontwikkelaar na uitlating over Firmware 1.1.4

Ontwikkelaar Tiny Code is door Apple uit het SDK programma voor de iPhone gehaald nadat details op de site van de programmeur over Firmware 1.1.4 Alpha stonden. De SDK is inmiddels levensvatbaar volgens de programmeur.

Tiny Code maakte tot nu toe een repo, die allerlei problemen met de iPhone oploste. Maar ze zijn ermee gestopt en lijken nu voor de officiële weg te kiezen: via de SDK van Apple, waarbij ze de applicaties via iTunes gaan aanbieden. Het is duidelijk dat deze informatie nog niet naar buiten mocht worden gebracht. Inmiddels is namelijk bekend geworden dat Tiny Code is opgedoekt door deze fout. Apple heeft de rechten van het bedrijf ingetrokken om te werken aan de iPhone en hiermee is het bedrijf niet meer levensvatbaar. De site van Tiny Code is inmiddels down en stuurt haar gebruikers door naar de iPhone dev-site.

Ook was op de website te lezen dat Tiny Conde zich nu richt op firmware “1.1.4 Alpha 2“, maar de informatie is inmiddels snel offline gehaald. Letterlijk was op de website te lezen: “Tiny Code produceert niet langer fixes en applicaties voor firmware 1.1.3. We kunnen niet veel zeggen, maar we werken met Apple en hun SDK voor de volgende firmware-release en SDK-applicaties en je zult binnenkort weer van ons horen. We zullen onze Installer.app repo uit juridische gronden niet langer updaten en je zult ons snel op iTunes zien“. Blijkbaar beschikt Tiny Code al over de SDK en lijkt het niet vergezocht om te concluderen dat we op 26 februari meer over nieuwe applicaties van Tiny Code en andere ontwikkelaars zullen horen. Daarnaast wekt het citaat de indruk, dat Apple de applicaties van derden via iTunes gaat verkopen. En de regel “Now targetting fw 1.1.4 Alpha 2″ kan niet anders begrepen worden, dan dat ze al met een vroege versie van firmware 1.1.4 aan de slag zijn.

iphone-firmware-114-lekt-uit-via-tiny-code

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters