‘Apple gaat een 10,5-inch iPad Pro uitbrengen’

Volgens geruchten gaat Apple dit jaar verschillende iPad Pro’s lanceren. De tablets zouden verschillende formaten krijgen. Er wordt verwacht dat Apple de tablets in april gaat lanceren. 

iPad ProEerder werd er gespeculeerd dat de tablets in maart op een evenement onthuld zouden worden. Volgens nieuwe geruchten zou Apple de lancering verplaatst hebben. De onthulling zou dus waarschijnlijk op 4 april in het Apple Park gehouden worden.

iPad Pro met een 10,5-inch display

Twitter-gebruiker Marc Alonso zou een document over de 10,5-inch tablet hebben ontvangen. In het document zou er informatie over een hoes staan. In het document zou het over de iPad Pro met een 10,5-inch display gaan. De afmeting van de hoes is niet bekendgemaakt. Dat zal waarschijnlijk pas na de lancering gebeuren. De iPad Pro van
10,5-inch krijgt waarschijnlijk nauwelijks schermranden.

Verschillende formaten

iPad ProVolgens geruchten zal de iPad Pro in verschillende formaten verkrijgbaar zijn. Een 9,7-inch display, 10,5-inch display en 12,9-display. Ook zou er over een 7,9-inch display gesproken worden. Er zijn nu alleen twee formaten van de iPad Pro op de markt. Een met een 9,7-inch display en een met een 12,9-inch display. Het zouden de eerste iPad Pro’s zijn die Apple sinds 2015 uitbrengt.

Wanneer de tablets officieel aangekondigd zullen worden, is door Apple nog niet bekendgemaakt. Het is ook nog niet bekend welke tablets er precies uitgebracht zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters