Apple geeft iPhone 3.1 Beta en SDK 3.1 vrij – Update

Apple heeft gisteren iPhone Firmware 3.1 uitgegeven aan ontwikkelaars om hun applicaties op de nieuwe versie te testen. Naar verwachting zal het niet zo lang meer duren tot de firmware uit bèta gaat en beschikbaar komt in iTunes voor alle gebruikers.

Beta

Geregistreerde iPhone-ontwikkelaars kregen onlangs een e-mail van Apple waarin te lezen was dat iPhone OS 3.1 Beta vanaf nu beschikbaar is voor ontwikkelaars, samen met iPhone SDK 3.1. iPhone OS 3.0 kwam slechts twee weken geleden uit maar zit vol met kleine kinderziektes en foutjes, net zoals OS 2.0.

Nieuw in de nieuwe firmwareversie voor de iPhone 3GSis de mogelijkheid om bij het bewerken van een video je filmpje op te slaan als een kopie in plaats van het originele bestand te vervangen en voice control werkt nu ook via Bluetooth. Voor alle modellen (inclusief de iPhone 3GS) is de Quartz- en OpenGS-functionaliteit verbeterd en de VideoEditorController API toegevoegd. Daarmee kunnen ontwikkelaars de videobewerkingsinterface oproepen in hun applicaties. Wanneer de firmwareversie beschikbaar komt in iTunes voor de consument is nog niet bekend.

Update – Gebruikers die hun iPhone nog willen unlocken met bv. Ultrasn0w op OS 3.1 mag je nog NIET updaten tot het iPhone Dev Team met een oplossing komt

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters