Apple geeft iPhone 3.1 Beta en SDK 3.1 vrij – Update

Apple heeft gisteren iPhone Firmware 3.1 uitgegeven aan ontwikkelaars om hun applicaties op de nieuwe versie te testen. Naar verwachting zal het niet zo lang meer duren tot de firmware uit bèta gaat en beschikbaar komt in iTunes voor alle gebruikers.

Beta

Geregistreerde iPhone-ontwikkelaars kregen onlangs een e-mail van Apple waarin te lezen was dat iPhone OS 3.1 Beta vanaf nu beschikbaar is voor ontwikkelaars, samen met iPhone SDK 3.1. iPhone OS 3.0 kwam slechts twee weken geleden uit maar zit vol met kleine kinderziektes en foutjes, net zoals OS 2.0.

Nieuw in de nieuwe firmwareversie voor de iPhone 3GSis de mogelijkheid om bij het bewerken van een video je filmpje op te slaan als een kopie in plaats van het originele bestand te vervangen en voice control werkt nu ook via Bluetooth. Voor alle modellen (inclusief de iPhone 3GS) is de Quartz- en OpenGS-functionaliteit verbeterd en de VideoEditorController API toegevoegd. Daarmee kunnen ontwikkelaars de videobewerkingsinterface oproepen in hun applicaties. Wanneer de firmwareversie beschikbaar komt in iTunes voor de consument is nog niet bekend.

Update – Gebruikers die hun iPhone nog willen unlocken met bv. Ultrasn0w op OS 3.1 mag je nog NIET updaten tot het iPhone Dev Team met een oplossing komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters