Apple geeft volgende week een preview van haar iPhone 3.0 OS

Apple heeft de Amerikaanse pers uitgenodigd voor een exclusieve preview van haar nieuwe 3.0-operatingsystem voor de iPhone. Hiermee breekt het nieuwe Apple-geruchtenseizoen weer aan en de komende tijd kunnen we dan ook weer veel nieuws en geruchten verwachten omtrent de nieuwe iPhone.

Apple heeft een select groepje Amerikaanse pers uitgenodigd om volgende week op 17 maart een exclusieve preview te aanschouwen op het hoofdkantoor van Apple over de nieuwe software voor de iPhone. Apple maakt er via deze weg geen geheim van dat het ook dit jaar met een nieuw toestel zal komen voor de telefoniemarkt. Met de preview van iPhone OS 3.0 laat Apple weten dat ze bezig zijn met de opvolger van de huidige software die op de iPhone 3G te vinden is en daarbij hoort vanzelfsprekend een nieuw toestel. De verwachting is dan ook dat iPhone OS 3.0 samen met de nieuwe iPhone-versie gelanceerd zal gaan worden maar we hoeven niet te verwachten dat de nieuwe iPhone volgende week al aangekondigd zal worden.

Onbekend is daarnaast ook wat Apple volgende week precies zal laten zien en hoeveel de genodigden daarover zullen mogen zeggen. De kans is groot dat de genodigden een NDA zullen moeten tekenen tot een bepaald tijdstip, wat hun verbiedt om over de nieuwe software te praten en te schrijven. Wel gaan er geruchten dat de nieuwe software de beschikking zal hebben over het ontvangen van mms’jes en dat je de iPhone als modem zult kunnen gebruiken via Bluetooth en usb. We kunnen ons alvast opmaken voor een periode die waarschijnlijk tot de zomer zal gaan duren en helemaal in het teken staat van de iPhone en Apple.

Apple iPhone 3.0 OS

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Super Mario Run

Grote update voor Super Mario Run uitgerold: dit is er nieuw lees verder

Flappy Bird iOS 11 apps

Deze vijf klassieke must-have apps werken niet meer op iOS 11 😔 lees verder

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters