Apple geeft volgende week een preview van haar iPhone 3.0 OS

Apple heeft de Amerikaanse pers uitgenodigd voor een exclusieve preview van haar nieuwe 3.0-operatingsystem voor de iPhone. Hiermee breekt het nieuwe Apple-geruchtenseizoen weer aan en de komende tijd kunnen we dan ook weer veel nieuws en geruchten verwachten omtrent de nieuwe iPhone.

Apple heeft een select groepje Amerikaanse pers uitgenodigd om volgende week op 17 maart een exclusieve preview te aanschouwen op het hoofdkantoor van Apple over de nieuwe software voor de iPhone. Apple maakt er via deze weg geen geheim van dat het ook dit jaar met een nieuw toestel zal komen voor de telefoniemarkt. Met de preview van iPhone OS 3.0 laat Apple weten dat ze bezig zijn met de opvolger van de huidige software die op de iPhone 3G te vinden is en daarbij hoort vanzelfsprekend een nieuw toestel. De verwachting is dan ook dat iPhone OS 3.0 samen met de nieuwe iPhone-versie gelanceerd zal gaan worden maar we hoeven niet te verwachten dat de nieuwe iPhone volgende week al aangekondigd zal worden.

Onbekend is daarnaast ook wat Apple volgende week precies zal laten zien en hoeveel de genodigden daarover zullen mogen zeggen. De kans is groot dat de genodigden een NDA zullen moeten tekenen tot een bepaald tijdstip, wat hun verbiedt om over de nieuwe software te praten en te schrijven. Wel gaan er geruchten dat de nieuwe software de beschikking zal hebben over het ontvangen van mms’jes en dat je de iPhone als modem zult kunnen gebruiken via Bluetooth en usb. We kunnen ons alvast opmaken voor een periode die waarschijnlijk tot de zomer zal gaan duren en helemaal in het teken staat van de iPhone en Apple.

Apple iPhone 3.0 OS

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters