Apple gooit de turbo erop: 20 miljoen iPads 2 in aantocht dit kwartaal

Apple gooit de turbo op de fabricage van de iPad 2. Nog dit kwartaal komen er twintig miljoen tablets uit de fabrieken van toeleverancier Foxconn in China.

Apple iPad 2

Apple is vast van plan om de iPad de tabletmarkt te laten domineren, nu de concurrentie zich hergroepeert met tablets die dunner, sneller, groter en kleiner en ook nog krachtiger zijn dan de tablet van Apple.

Foxconn verdiende het eerste halfjaar van 2011 bijna een miljard dollar aan de fabricage van de iPad. Dat meldt Digitimes. Het cijfer wordt niet bevestigd of ontkend door Foxconn. Een woordvoerder wilde Digitimes geen commentaar geven.

In het laatste kwartaal van dit jaar zou Apple bijna 22 miljoen tablets willen verkopen. Hoeveel daarvan bij Foxconn vandaan komen, is onbekend. Hoe dan ook, met dit soort getallen valt de concurrentie nog steeds kwantitafief volledig in het niet. Daarvan zijn er tot dusver niet meer dan enkele honderdduizenden verkocht.

Bron: The Register

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Samsung-Rules -

  @ Yaaman en Bart… jullie beide reactie`s hebben niets met mijn reactie te maken.. behalve dat Bart zichzelf voelt aangesproken en Yaaman (vriendje Bart denk) het voor Bart opneemt!! Luister Bart.. volgens jou schrijven hierboven is appel heerser op de tablet markt… geeft eens een reacti op mijn reactie inplaats jezelf aangesproken te voelen.. Als je 25jaar in het vak zit vraag ik me af hoe oud je bent.. want op de filmpjes in de reviews schat ik je niet ouder dan 25..! Hoe dan ook in jou artikelen over appel prijs je ze altijd de hemel in en denk dat meer lezers dat hier kunnen beaamen!!

 2. bartvuijk -

  @Samsung-rules voor de zoveelste keer. Ik heb natuurlijk net als jij mijn voorliefdes, maar die beïnvloeden de berichtgeving niet. Zou een mooie boel worden, als ik daar na 25 jaar in de journalistiek ineens aan zou beginnen.

 3. Yaaman -

  Helaas kan je met een Apple net wat meer!! Je kan er namelijk ook gewoon windows op draaien! ( zonder emulator ) Niet dat het nodig is…. het is namelijk gemaakt omdat er altijd twijfelaars zijn die denken dat je met een windows machine meer kan….en idd kan je met beide meer… en dat is waarschijnlijk een van de 1000 redenen waarom Bart een voorliefde heeft voor het merk! Aan je naam te zien heb jij ook een voorkeur voor een bepaald merk! Mooi mer hoor.
  En wat betreft de prijs….Tja 2systemen in 1. logisch dat hij dan duurder is toch?

 4. Samsung-Rules -

  Produceren is nog niet verkopen..!! Bart.. merk in jou artikels toch altijd een voorliefde voor appel.. hoewel je het niet gebruik zeg je.. TomTom was de eerste met navigatie devices.. en de eerste jaren kan je allemaal van de artikelen schrijven en de Fabrikant de hemel in prijzen.. op dit moment is het wel anders met TomTom.. Dit geld binnen een paar jaar ook op de tablet markt… Heb je de cijfers wel eens nagegaan wat samsung op stapel heeft staan voor zijn tablets..? waarschijnlijk niet… denk dat appel zijn aantallen dan in het niets vallen!! Verder denk ik niet dat de wereld op de tablets zit te wachten… maar een kleine groep.. Ik zelf koop straks gewoon een nieuwe laptop met windows 8… stukken goedkoper en je kan er veel meer mee!! Zo denken vast meer mensen!!;)

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters