'Apple heeft toch Color Labs overgenomen'

Uit een aanklacht tegen het voormalige Color Labs zou blijken dat het bedrijf toch door Apple is overgenomen. Beide bedrijven laten echter niets los van een eventuele overnamen.

Techcrunch heeft een document in handen gekregen waarin een oudmedewerker van Color Labs zijn voormalig bedrijf aanklaagt. De medewerker genaamd Adam Witherspoon zou door zijn voormalige werkgever vernederd zijn en ook niet uitbetaald zijn op bepaalde momenten voor zijn diensten. Daarnaast zou hij ook een mogelijke baan bij Apple zijn misgelopen na de overname van het bedrijf, aldus de aanklacht van Witherspoon.

Vooral dit laatste is opmerkelijk omdat zowel het failliete Color Labs en Apple geen overname hebben bekend gemaakt. Apple maakt overigens niet vaak een overname van een bedrijf bekend, maar desondanks lekt vroeg of laat wel uit via rechtbankpapieren alsnog uit dat Apple een bedrijf heeft overgenomen. Het leeuwendeel van de Color-medewerkers zou inmiddels bij Apple werkzaam zijn, aldus de oudmedewerker. Echter is hem deze kans niet gegund doordat de directeur van Color niet overweg kon met Witherspoon.

Mocht Apple inderdaad het bedrijf hebben overgenomen dan lijkt het nu verwikkeld te zijn in een rechtszaak met de oudmedewerker van het bedrijf dat het heeft overgenomen.

Color Labs 
Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters