'Apple heeft toch Color Labs overgenomen'

Uit een aanklacht tegen het voormalige Color Labs zou blijken dat het bedrijf toch door Apple is overgenomen. Beide bedrijven laten echter niets los van een eventuele overnamen.

Techcrunch heeft een document in handen gekregen waarin een oudmedewerker van Color Labs zijn voormalig bedrijf aanklaagt. De medewerker genaamd Adam Witherspoon zou door zijn voormalige werkgever vernederd zijn en ook niet uitbetaald zijn op bepaalde momenten voor zijn diensten. Daarnaast zou hij ook een mogelijke baan bij Apple zijn misgelopen na de overname van het bedrijf, aldus de aanklacht van Witherspoon.

Vooral dit laatste is opmerkelijk omdat zowel het failliete Color Labs en Apple geen overname hebben bekend gemaakt. Apple maakt overigens niet vaak een overname van een bedrijf bekend, maar desondanks lekt vroeg of laat wel uit via rechtbankpapieren alsnog uit dat Apple een bedrijf heeft overgenomen. Het leeuwendeel van de Color-medewerkers zou inmiddels bij Apple werkzaam zijn, aldus de oudmedewerker. Echter is hem deze kans niet gegund doordat de directeur van Color niet overweg kon met Witherspoon.

Mocht Apple inderdaad het bedrijf hebben overgenomen dan lijkt het nu verwikkeld te zijn in een rechtszaak met de oudmedewerker van het bedrijf dat het heeft overgenomen.

Color Labs 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters