'Apple heeft toch Color Labs overgenomen'

Uit een aanklacht tegen het voormalige Color Labs zou blijken dat het bedrijf toch door Apple is overgenomen. Beide bedrijven laten echter niets los van een eventuele overnamen.

Techcrunch heeft een document in handen gekregen waarin een oudmedewerker van Color Labs zijn voormalig bedrijf aanklaagt. De medewerker genaamd Adam Witherspoon zou door zijn voormalige werkgever vernederd zijn en ook niet uitbetaald zijn op bepaalde momenten voor zijn diensten. Daarnaast zou hij ook een mogelijke baan bij Apple zijn misgelopen na de overname van het bedrijf, aldus de aanklacht van Witherspoon.

Vooral dit laatste is opmerkelijk omdat zowel het failliete Color Labs en Apple geen overname hebben bekend gemaakt. Apple maakt overigens niet vaak een overname van een bedrijf bekend, maar desondanks lekt vroeg of laat wel uit via rechtbankpapieren alsnog uit dat Apple een bedrijf heeft overgenomen. Het leeuwendeel van de Color-medewerkers zou inmiddels bij Apple werkzaam zijn, aldus de oudmedewerker. Echter is hem deze kans niet gegund doordat de directeur van Color niet overweg kon met Witherspoon.

Mocht Apple inderdaad het bedrijf hebben overgenomen dan lijkt het nu verwikkeld te zijn in een rechtszaak met de oudmedewerker van het bedrijf dat het heeft overgenomen.

Color Labs 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iOS Memories schitterende reclame

Videobyte: Apple toont ontroerende reclame voor iOS Memories lees verder

iPhone 6 toestellen

Zo kun je veilig en snel wachtwoord van je wifi delen in iOS 11 lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

iOS 11 opslagruimte

Zo installeer je nu al iOS 11 op je iPhone of iPad lees verder

iOS 11 iPhones iPads

Deze iPhones en iPads krijgen later dit jaar iOS 11 lees verder

iOS 11

Apple onthult iOS 11: dit is er allemaal nieuw in de grote update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters