Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt

Met de komst van de iPhone X staan de nieuwe animoji’s volop in de spotlight. Apple is echter de goede oude emoji’s niet vergeten en heeft aangekondigd met honderden nieuwe poppetjes te komen met het lanceren van iOS 11.1. De nieuwe emoji’s zijn variaties van de goedgekeurde Unicode 10 characters en zien er schattiger dan ooit uit.

Vampieren, tovenaars en zeemeerminnen

Hoewel er al behoorlijk wat emoji’s zijn, begrijpt Apple dat de poppetjes broodnodig zijn voor je appjes en geeft gebruikers met de nieuwe lading nog meer mogelijkheden. We kunnen onder andere een tovenaar, een zombie, een vrouw met een hoofddoek, een bergbeklimmer en een zeemeermin verwachten. Naast de poppetjes komen er ook allerlei voedingswaren, zoals een broccoli, een wok doosje en een sandwich. Ook de smiley’s zijn aangepakt en zouden meer expressief zijn geworden.

Apple iOS 11.1 emoji's

Eerst beschikbaar in publieke bèta en ontwikkelaarsversie

We kunnen natuurlijk niet wachten om de nieuwe emoji’s te gebruiken, maar helaas zal dat voor nu nog even moeten. Volgende week zullen de poppetjes verschijnen in de ontwikkelaars- en publieke bètaversie van iOS 11.1. Uiteraard zullen ze daarna op een gegeven moment voor iedereen beschikbaar zijn, die de nieuwe update installeert op zijn Apple apparaten. De update zal beschikbaar zijn voor iOS, macOS en watchOS.

 

Apple iOS 11.1 emoji's

Emoji’s worden diverser

Apple lijkt met de nieuwe emoji’s duidelijk meer diversiteit te willen toevoegen. Zo komen er meer sekseneutrale opties en worden er meer verschillende huidskleuren vertegenwoordigd. Daarnaast worden er ook meer vlaggen toegevoegd om meer landen te kunnen representeren.

Via: Apple

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

iOS 12 opslagruimte

‘Apple schrapt functies iOS 12 en focust op stabiliteit en snelheid’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters