Apple iPad 2 gaat vanaf 25 maart om 02.00 uur in de verkoop in Nederland

Apple Nederland heeft middels een persbericht laten weten dat de iPad 2 vanaf 25 maart besteld kan worden. De website van de fabrikant zal vanaf 02.00 uur bestellingen gaan aannemen en op de zelfde dag zullen resellers het apparaat vanaf 17 uur gaan verkopen.

Fabrikant Apple heeft in een persbericht voor Nederland laten weten dat de iPad 2 gewoon aanstaande vrijdag 25 maar de verkoop in zal gaan in ons land. De fabrikant ontkracht daarmee de geruchten dat door de grote vraag van de iPad 2 de introductie in sommige landen uitgesteld zal gaan worden. Apple zal zelfs de tablet in nog eens 25 andere landen gaan introduceren in de wereld om zo de concurrentie te snel af te zijn.

Apple laat weten dat de webwinkel van de fabrikant vanaf 02.00 uur bestellingen zal gaan aannemen in Nederland op 25 maart. Later op de middag mogen ook resellers van Apple het apparaat in Nederland gaan voeren, en wel vanaf 17 uur. De 16GB-versie met alleen Wifi zal 479 euro gaan kosten, de 32GB-versie 579 euro en de 64GB-versie 679 euro. Om 3G op je iPad 2 te hebben dient men 120 euro extra bij te betalen bij elk genoemd model.

“Terwijl onze concurrenten nog met man en macht werken aan hun antwoord op onze eerste iPad, hebben wij met iPad 2 de grenzen alweer verlegd”, aldus Steve Jobs, CEO van Apple. “In de Verenigde Staten zijn de nieuwe iPads niet aan te slepen, en klanten elders in de wereld laten ons weten dat ze met smart zitten te wachten tot iPad 2 in hun land te koop is. We stellen hun geduld op prijs en werken er hard aan om genoeg iPads te maken voor iedereen.”

Apple iPad 2 Nederland

ย 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. zit al klaar -

    ben er al helemaal klaar voor
    ik zit donderdag nacht rond 2uur zeker achter me macbookje
    hoop dat ik er een te pakken kan krijgen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via