Apple iPad 2 gaat vanaf 25 maart om 02.00 uur in de verkoop in Nederland

Apple Nederland heeft middels een persbericht laten weten dat de iPad 2 vanaf 25 maart besteld kan worden. De website van de fabrikant zal vanaf 02.00 uur bestellingen gaan aannemen en op de zelfde dag zullen resellers het apparaat vanaf 17 uur gaan verkopen.

Fabrikant Apple heeft in een persbericht voor Nederland laten weten dat de iPad 2 gewoon aanstaande vrijdag 25 maar de verkoop in zal gaan in ons land. De fabrikant ontkracht daarmee de geruchten dat door de grote vraag van de iPad 2 de introductie in sommige landen uitgesteld zal gaan worden. Apple zal zelfs de tablet in nog eens 25 andere landen gaan introduceren in de wereld om zo de concurrentie te snel af te zijn.

Apple laat weten dat de webwinkel van de fabrikant vanaf 02.00 uur bestellingen zal gaan aannemen in Nederland op 25 maart. Later op de middag mogen ook resellers van Apple het apparaat in Nederland gaan voeren, en wel vanaf 17 uur. De 16GB-versie met alleen Wifi zal 479 euro gaan kosten, de 32GB-versie 579 euro en de 64GB-versie 679 euro. Om 3G op je iPad 2 te hebben dient men 120 euro extra bij te betalen bij elk genoemd model.

“Terwijl onze concurrenten nog met man en macht werken aan hun antwoord op onze eerste iPad, hebben wij met iPad 2 de grenzen alweer verlegd”, aldus Steve Jobs, CEO van Apple. “In de Verenigde Staten zijn de nieuwe iPads niet aan te slepen, en klanten elders in de wereld laten ons weten dat ze met smart zitten te wachten tot iPad 2 in hun land te koop is. We stellen hun geduld op prijs en werken er hard aan om genoeg iPads te maken voor iedereen.”

Apple iPad 2 Nederland

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters