Apple iPad beschikbaar in Europa, Japan en Australië

Apple’s nieuwe speeltje is vanochtend in Japan, Australië en Canada in de verkoop gegaan. Ook in de Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Groot-Brittannië zal later vandaag de iPad in de verkoop gaan.

iPad

Sinds de lancering van de tablet van Apple in de Verenigde staten gaat de verkoop snel. Zo snel zelfs dat Apple er voor gekozen had de iPad nog niet te gaan verkopen in andere landen, omdat ze er nog niet genoeg van hadden geproduceerd. Alleen in Amerika werden er sinds 3 april al een miljoen van verkocht. Toch was het vanochtend zover het nieuwste speeltje lag in de schappen in Japan. Later op de dag zal de verkoop in Australië, Canada en de 8 eerder genoemde Europese landen van start gaan.

In Japan stonden rijen van ongeveer 1200 man voor de winkels waarin het tablet van Apple te koop is. Sommige mensen stonden er al langer dan 24 uur voor in de rij. Verwacht wordt dat de iPad een groot succes wordt en analisten voorspellen dat alle verscheepte tablet’s worden verkocht.

In juni en juli zal de iPad worden gelanceerd in negen ander landen waaronder Nederland.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters