Apple iPad Pro vanaf woensdag te bestellen

De 12,9-inch iPad Pro van Apple zal vanaf woensdag te bestellen zijn, dat bevestigt de fabrikant vandaag officieel.

Eerder deze maand berichtten we al over de geruchten rond de verkoopstart van de iPad Pro, Apple heeft die nu bevestigt. Het apparaat zal op 11 november de bestellen zijn en wordt in dezelfde week nog geleverd zolang de voorraad dat toelaat. In de Apple Stores zal hij dan ook te bezichtigen zijn. De verkoop start wereldwijd in 40 landen, waaronder Nederland en België.

De 12,9-inch tablet kan je verkrijgen in de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Het goedkoopste model, met 32GB opslagruimte en enkel Wi-Fi, zal zo’n €919 gaan kosten. Het model met enkel Wi-Fi en 128GB opslagruimte kost €1099. Wil je mobiel internetten dien je het model met 128GB en 4G te kopen voor €1249.

De prijzen van de accessoires zijn ook gekend. De Apple Pencil, de stylus voor de tablet, kost €109. De iPad Pro Smart Cover kost €69 en de iPad Pro Silicone Case kost €89. Beide cases zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en houtskoolgrijs. Het Smart Kayboard voor iPad Pro kost €179.

De iPad Pro heeft een resolutie van 2732 bij 2048 pixels en een krachtige 64-bits A9X-chip. Apple beweert dat je met één acculading zo’n 10 uur toekomt met het apparaat. Onze video met de vijf beste features van het toestel zie je hier.

Apple iPad Pro vanaf woensdag de bestellen ipad pro 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters