Apple iPad vanaf 23 juli in Nederland verkrijgbaar

Apple heeft bekend gemaakt dat het de iPad vanaf 23 juli gaat leveren in Nederland en Belgie. De producent zal zowel de Wifi als 3G-versie tegelijkertijd introduceren.

Apple iPadProducent Apple heeft via haar Nederlandse website laten weten dat het binnenkort gaat beginnen met de levering van haar eerste tablet de iPad. Volgens Apple is er inmiddels voldoende voorraad voor een Europese introductie en deze keer valt zowel Nederland als Belgie hieronder. De producent heeft daarnaast ook geen problemen meer met de levering vand e 3G-versie en zal gelijktijdig geleverd kunnen worden met de Wifi-versie. Voor de normale Wifi-versie dient 499 euro neergeteld te worden bij Apple. Deze versie beschikt over 16GB-geheugen en mocht je wat meer ruimte willen dan dien je honderd euro bij te betalen voor de 32GB-versie en nog eens honderd euro voor de 64GB-versie. Mocht je op je iPad ook nog eens draadloos internet willen via een 3G telco dan dien je hiervoor nog eens honderd euro neer te tellen.

De levering van de iPad zal aanstaande op vrijdag 23 juli starten via de Apple Store als verschillende Apple-dealers. Apple maakt momenteel veel furore met haar iPad. Het toestel is inmiddels meer dan 3 miljoen keer verkocht en de vraag lijkt nog steeds groter dan het aanbod.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters