‘Apple iPad 2017 uitgesteld naar later dit jaar’

Naar verluidt zal Apple dit jaar komen met drie varianten van de bekende iPad. De nieuwe iPad zal een 9,7-inch, een 10,5-inch of een 12,9-inch scherm hebben. Nu gaan de geruchten dat de nieuwe generatie vertraagd zal zijn naar later dit jaar. Naar verluidt zullen de nieuwe iPads pas vanaf de tweede helft van 2017 het daglicht zien.

iPad-varianten

De nieuwe iPad zal naar verluidt komen in drie verschillende modellen. Dit zal een 9,7-inch model zijn, die ook het goedkoopst zal zijn van de drie. De ietwat duurdere variant zal een schermformaat hebben van 10,5-inch, terwijl de nieuwe iPad Pro een grootte zal krijgen van 12,9-inch. Deze laatste variant zal volgens verschillende bronnen niet groter zijn dan het 10,5-model qua afmetingen. Het zal een groter scherm hebben in dezelfde behuizing, waardoor de schermranden kleiner zullen worden.

Volgens geruchten zal de 9,7-inch iPad al dit kwartaal geproduceerd worden, terwijl de andere twee varianten pas volgend kwartaal geproduceerd zal worden. Alle drie de varianten zullen dan ergens in de tweede helft van 2017 aangekondigd worden en op de markt verschijnen.

Naar verluidt zal Apple ook de komende iPhone 8 voorzien van kleinere randen dan de vorige iPhones. Zowel de iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben allemaal relatief grote schermranden. Dit omdat het Amerikaanse bedrijf de afgelopen drie generaties minimale uiterlijke veranderingen heeft aangebracht op hun toestellen.

iPhone 8 en Galaxy S8

Volgens bronnen zal zowel Samsung als Apple het roer omdraaien als het gaat om design. Beide bedrijven zullen naar verluidt gaan voor een nieuw vlaggenschip met minimale schermranden. De Samsung Galaxy S7 is al een toestel met redelijk kleine randen, maar met de S8 zullen ze er waarschijnlijk nog een schepje bovenop doen.

iPhone 8 concept
Een door een fan gemaakte render

De iPhone 8 zal waarschijnlijk komen in drie varianten; de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone 8 Pro. De laatstgenoemde zal volgens geruchten exclusieve functies krijgen. Welke functies dit precies zijn is nog niet duidelijk, maar eerdere bronnen suggereerde op ondersteuning voor de Apple Pencil of een exclusief AMOLED-scherm. Als laatstgenoemde klopt, dan zal Apple wellicht de iPhone 8 en iPhone 8 Plus voorzien van eenzelfde IPS LCD-scherm, die ook te vinden is in de iPhone 7 en eerder.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

ARKit

Waarom Apple Android ver achter zich gaat laten als het om augmented reality gaat lees verder

Nieuwe Emoji iPhone

Voorproefje: deze nieuwe emoji komen later dit jaar naar je iPhone 😱🙊 lees verder

Telecomawards

Deze onmisbare features hebben Android en iOS (nog) niet van elkaar gejat lees verder

drone

Met de Vlieg Veilig app weet je precies waar je drone wel en niet mag vliegen lees verder

Auto terugvinden met siri Apple slimme speaker

Op naar 2020: waarom iOS 14 Apple’s beste software wordt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters