Apple iPhone 5-fabrikant wil de Samsung Galaxy S III gaan overklassen

De CEO van Foxconn heeft in niet mis te verstane bewoordingen gezegd dat de iPhone 5 de Samsung Galaxy S III uit het water gaat blazen. Foxconn fabriceert alle iPhones en iPads voor Apple.

Terry Gou Foxconn

Volgens de topman van China’s grootste consumentenelektronica-fabrikant zal de aanstaande iPhone de Galaxy S III doen vergeten.

De topman lijkt met name een hekel aan Samsung en Korea te hebben doordat Samsung een paar jaar geleden onder meer Foxconn heeft verklikt bij de EU voor prijsafspraken. Terry Gou, CEO van Foxconn, neemt dit Samsung tot de dag van vandaag kwalijk: “Ik heb respect voor de Japanners op de manier waarop ze communiceren en hun plannen uitvoeren, dit terwijl Koreanen je een mes in je rug zullen steken.”

Volgens Gou zal de aanstaande iPhone 5 dan ook de Samsung Galaxy S III “vernederen” en Gou roept dan ook iedereen op om te wachten met de aanschaf van een nieuw toestel totdat de nieuwe iPhone in de winkels ligt. De verwachting is dat de iPhone 5 rond oktober de verkoop in zal gaan en in die maand ook aangekondigd zal gaan worden door Apple. Geruchten over een nieuw model gaan al tijden, maar concrete aanwijzingen voor specificaties zijn er nog amper. De kans is wel groot dat het nieuwe model een 4-inch scherm mee zal gaan krijgen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters