Apple brengt stilletjes gouden iPhone 6 variant uit

Eind vorige maand heeft Apple zonder al te veel ophef en franje een nieuwe versie van de Apple iPhone 6 uitgebracht voor verschillende Aziatische markten. Hoewel het originele iPhone 6 toestel al in 2014 werd uitgebracht, wordt dit pas gelanceerde toestel toch als een nieuw model beschouwd. De smartphone komt namelijk met een voorheen niet beschikbare grootte aan opslagruimte.

Voor het eerst iPhone 6 met 32GB opslagruimte

Toen de iPhone 6 een paar jaar geleden werd uitgebracht, waren er verschillende varianten met 16GB, 64GB en 128GB interne opslag. Een variant met 32GB opslagruimte ontbrak toen. De versie die nu in Azië komt zal voor het eerst 32GB opslagruimte hebben.

In China al beschikbaar als goedkope iPhone

In China is de nieuwe variant al beschikbaar vanaf eind vorige maand. Daar wordt het toestel verkocht als een wat lager geprijsde iPhone. Hoewel de nieuwe iPhone 6 goedkoper is dan de andere toestellen, blijft de Apple iPhone SE het goedkoopste model. Toch heeft de SE meer krachtige specificaties dan de “Aziatische” iPhone 6. Wel is het scherm van de SE met 4 inch iets kleiner.

In Taiwan beschikbaar vanaf 10 maart

iPhone 8 aankondiging In Taiwan wordt het nieuwe toestel door Taiwan Mobile aangeboden vanaf 10 maart. Gebruikers zullen de mogelijkheid krijgen het toestel te bemachtigen in combinatie met een abonnement dat 30 maanden loopt. Per maand is de prijs van het abonnement plus toestel omgerekend 43 euro. Het toestel wordt door Taiwan Mobile aangeboden als een Limited Edition smartphone. Op de site van Taiwan mobile kunnen geïnteresseerden een timer volgen, welke aftelt naar de lancering op 10 maart.

Niet beschikbaar buiten Azië

Of de 32GB iPhone 6 ook buiten Azië beschikbaar zal zijn lijkt op het moment onwaarschijnlijk. Voorlopig zal de smartphone in ieder geval niet in de winkel verkocht worden, noch op de Apple website.

Bron: TaiwanMobile (Engelse vertaling)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters