Apple brengt stilletjes gouden iPhone 6 variant uit

Eind vorige maand heeft Apple zonder al te veel ophef en franje een nieuwe versie van de Apple iPhone 6 uitgebracht voor verschillende Aziatische markten. Hoewel het originele iPhone 6 toestel al in 2014 werd uitgebracht, wordt dit pas gelanceerde toestel toch als een nieuw model beschouwd. De smartphone komt namelijk met een voorheen niet beschikbare grootte aan opslagruimte.

Voor het eerst iPhone 6 met 32GB opslagruimte

Toen de iPhone 6 een paar jaar geleden werd uitgebracht, waren er verschillende varianten met 16GB, 64GB en 128GB interne opslag. Een variant met 32GB opslagruimte ontbrak toen. De versie die nu in Azië komt zal voor het eerst 32GB opslagruimte hebben.

In China al beschikbaar als goedkope iPhone

In China is de nieuwe variant al beschikbaar vanaf eind vorige maand. Daar wordt het toestel verkocht als een wat lager geprijsde iPhone. Hoewel de nieuwe iPhone 6 goedkoper is dan de andere toestellen, blijft de Apple iPhone SE het goedkoopste model. Toch heeft de SE meer krachtige specificaties dan de “Aziatische” iPhone 6. Wel is het scherm van de SE met 4 inch iets kleiner.

In Taiwan beschikbaar vanaf 10 maart

iPhone 8 aankondiging In Taiwan wordt het nieuwe toestel door Taiwan Mobile aangeboden vanaf 10 maart. Gebruikers zullen de mogelijkheid krijgen het toestel te bemachtigen in combinatie met een abonnement dat 30 maanden loopt. Per maand is de prijs van het abonnement plus toestel omgerekend 43 euro. Het toestel wordt door Taiwan Mobile aangeboden als een Limited Edition smartphone. Op de site van Taiwan mobile kunnen geïnteresseerden een timer volgen, welke aftelt naar de lancering op 10 maart.

Niet beschikbaar buiten Azië

Of de 32GB iPhone 6 ook buiten Azië beschikbaar zal zijn lijkt op het moment onwaarschijnlijk. Voorlopig zal de smartphone in ieder geval niet in de winkel verkocht worden, noch op de Apple website.

Bron: TaiwanMobile (Engelse vertaling)

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters