Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus tonen zich in nieuwe foto’s

Er zijn zojuist, weeral, nieuwe foto’s online verschenen waarin de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus in hun volle ornaat te bewonderen zijn.

Nieuwe foto’s

Apple iPhone 7 en iPhone 7 PlusDe foto’s die vandaag online zijn verschenen tonen niet echt meer dan we al hadden gezien in eerdere foto’s, maar ze geven wel een beeld van hoe de ontwikkeling van beide toestellen gaat. Eveneens kunnen we uit de foto’s afleiden dat een aantal geruchten waar lijken te zijn.

Geen headphone-jack

Eén zo’n gerucht is dat de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus niet voorzien zouden zijn van een headphone jack. Meerdere bronnen bevestigen dit, en ook in de foto’s kunnen we zien dat beide iPhones geen headphone-jack hebben. In plaats daarvan zijn er nu twee grilletjes terug te vinden waarachter speakers zitten.

Dubbele camera

Nog een ander gerucht is dat de nieuwe iPhones voorzien zouden worden van een dubbele achtercamera. Ook dit wordt bevestigd in de gelekte foto’s. Ten minste, in de foto’s is zichtbaar dat enkel de Apple iPhone 7 Plus voorzien is van een dubbele achtercamera. Net zoals al eerder aan het licht was gekomen. Als je niet goed kijkt lijkt het alsof er maar één sensor zit, maar als je van iets dichterbij kijkt naar de foto dan kun je de tweede sensor spotten.

Bekend ontwerp

Apple iPhone 7 en iPhone 7 PlusOok afleidbaar uit de foto’s is dat Apple zijn nieuwe iPhones zal voorzien van een ontwerp dat erg hard lijkt op dat van hun voorgangers. Buiten het verdwijnen van de headphone-jack, en in het geval van de 7 Plus de dubbele actercamera, zijn de nieuwe iPhones bijna identiek aan de vorige generatie. Enkel de plaatsing van de antenne-lijnen is veranderd. Ergens is dit wel jammer, maar een probleem is het zeker niet. De Apple iPhone 6s en 6s Plus zien er nog altijd heel erg goed uit. En kijkende naar de gelekte foto’s, zullen we waarschijnlijk hetzelfde kunnen zeggen over de toekomstige iPhones.

Niet zeker

Hoewel de toestellen zichtbaar in de foto’s heel hard lijken op echte iPhones, kan het goed zijn dat de toestellen nep zijn of van heel vroeg in het productieproces dateren. De kans bestaat dus dat de iPhones die Apple ons in September zal laten zien er helemaal anders uitzien dan de toestellen in de foto’s.

Misschien geen iPhone 7

Of de nieuwe iPhones ook echt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaan heten is wel nog niet duidelijk. Er zijn een aantal bronnen die melden dat Apple pas volgend jaar zijn nieuwe iPhones zal omdopen tot iPhone 7. Dit omdat de iPhone dan 10 jaar bestaat en omdat Apple met een compleet nieuw-ontworpen iPhone zou moeten komen. Al blijven dit natuurlijk gewoon geruchten. Gelukkig zullen we spoedig meer weten over de, waarschijnlijk, Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het bedrijf plant de om de toestellen ergens in het begin van September aan te kondigen.

Bron: TechRadar

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters