Apple verstuurt uitnodigingen voor iPhone 7 evenement

Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 7 september. Het bedrijf gaat dan naar verwachting de iPhone 7 en iPhone 7 Plus onthullen.

Apple evenement

Het is dan eindelijk zover: Apple heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 7 september. Dat betekent dat we over iets meer dan een week dan eindelijk kennis kunnen gaan maken met de iPhone 7, iPhone 7 Plus en misschien zelfs de Apple Watch 2. Het event zal om 19:00 Nederlandse tijd beginnen en vindt plaats in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Naar verwachting zal Apple dan de 4.7-inch iPhone 7 en de 5.5-inch iPhone 7 Plus onthullen. De toestellen mogen dan misschien qua ontwerp erg op hun voorgangers lijken, maar qua specificaties introduceert Apple een aantal welkome upgrades. Dat blijkt onder andere uit de specificaties die vandaag lekten. Zo heeft de iPhone 7 Plus bijvoorbeeld een dubbele camera aan de achterkant.

Ook zijn de accu’s van Apple’s smartphones groter geworden en hebben beide iPhone’s 3GB aan werkgeheugen. Bovendien is Apple’s nieuwe A10 chip een stuk krachtiger dan zijn voorganger. Volgens de bekende lekker Evan Blas beginnen de pre-orders voor de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus op 9 september. Een week later, op 16 september dus, zijn ze beschikbaar.

Apple Watch 2 en iOS 10

Over de Apple Watch 2 weten we een stuk minder. De bekende analist Ming-Chi Kuo beweert dat er twee varianten van het slimme horloge uit zullen worden gebracht. Een daarvan is gericht op de sportieve gebruikers en heeft onder andere een GPS en een barometer. Bovendien zijn beide wearables waterdicht en is de accuduur naar verluidt uitzonderlijk. Helaas is het niet zeker dat Apple de opvolger van de Apple Watch ook op 7 september gaat onthullen. Wel weten we dat Apple de releasedatum van iOS 10 bekend zal gaan maken, de volgende grote update voor het mobiele besturingssysteem.

Livestream

Apple zal hoogstwaarschijnlijk net zoals de vorige keren een livestream beschikbaar stellen. Je kunt het event live volgen via de speciale Apple Events-app die beschikbaar is voor de Apple TV, of gewoon via je browser. Wij zullen natuurlijk alle aankondigingen van Apple uitgebreid bespreken op de site, dus houdt All About Phones in de gaten!

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters