‘Apple iPhone 7 te zien in duidelijke foto’

Renders, schematische tekeningen, vage plaatjes; we hebben ze allemaal al gezien van de iPhone 7. Duidelijke foto’s die de smartphone tonen waren echter nog zeldzaam. De schaarse collectie plaatjes die bekend was, is onlangs met een nieuwe foto uitgebreid.

Achterkant

Apple iPhone 7 achterkantDe afbeelding verscheen onlangs op Baidu en werd ontdekt door Techtastic. In hoeverre het plaatje echt is, is lastig te bepalen. De vorm van het cameraglaasje, de uitlijning van de lens en de tekst ‘iPhone’ lijken enigszins onnatuurlijk in de afbeelding. Het is dus goed om het nieuwe plaatje met een korrel zout te nemen. Overigens komt alles wat we op de foto zien wel grotendeels overeen met eerdere geruchten over de telefoon, wat de geloofwaardigheid van de foto ten goede komt. De foto verschilt op een aantal details met een eerder verschenen vage foto van de achterkant.

Wat vooral opvalt is de grotere cameralens tegenover de iPhone 6s. Die suggereert dat de nieuwe iPhone een betere camera krijgt dan zijn voorganger; eerdere geruchten spraken van een 21-megapixelsensor. Er gaan ook geruchten over een dubbele camera, maar de kans is groot dat die functie alleen voor het Plus-model is weggelegd. Opvallend is het ontbreken van een magnetische connector op de achterkant: die kwam in sommige eerdere plaatjes van het toestel wel naar voren.

Apple iPhone 7 formaat

Naast de hierboven genoemde foto is er ook een schematische tekening verschenen waarin de iPhone 7 vergeleken wordt met de iPhone 6s. Daaruit valt op te maken dat het nieuwe toestel een fractie smaller en een fractie dikker is dan zijn voorganger. In hoofdlijnen is het ontwerp echter zo goed als hetzelfde. Op de achterkant zijn de antenne-streepjes iets anders weggewerkt. De schema’s bevestigen het ontbreken van een 3,5-millimeter audiopoort. Het gerucht dat Apple deze in de ban zal doen voor de smartphone en voor het geluid puur via de lightning-poort overgedragen zal worden gaat al een tijdje.

Apple zal de iPhone 7 naar verwachting in september 2016 aankondigen en niet veel later op de markt brengen. Naast de iPhone 7 zal er ook een iPhone 7 Plus uitgebracht worden door Apple.

Apple iPhone 7 schematische tekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

iPhone X Face ID

Dit is hoe Face ID werkt en wat je er verder over moet weten lees verder

OnePlus 5T pers

Dit zijn de vier verschillen tussen de OnePlus 5 en OnePlus 5T lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters