‘Apple komt in maart met rode iPhone 7, nieuwe iPhone SE en compleet vernieuwde iPad lineup’

Apple heeft grootse plannen klaar staan voor volgende maand. In maart zal het bedrijf namelijk een belangrijk evenement houden. Tijdens de happening zou het bedrijf verschillende nieuwe Apple producten lanceren. Onder andere zouden nieuwe iPad Pro modellen en een nieuwe iPhone 7 en 7 Plus kleur onthuld moeten worden.

Vier verschillende Apple iPad Pro formaten

Vorig jaar doken er in november enkele berichten op over de aankomende Apple iPad Pro tablets. Apple zou in maart drie verschillende formaten van de volgende generatie tablets uitbrengen: 9.7 inch, 10.9 inch en 12.9 inch. Nu lijkt deze informatie toch niet helemaal te kloppen volgens het Japanse Blog MacOtakara. Deze staat erom bekend vaak juiste informatie te delen over Apple producten. Volgens MacOtakara zou er ook een 7.9 inch tablet komen. Ook zou de 10.9 inch tablet niet worden uitgebracht, maar zou het gaan om één van 10.5 inch. De 10.5 inch iPad Pro zou daarbij de huidige smartphone trend volgen van minime randen. Ook laten de Japanners weten dat de randloze tablet pas in mei zal worden gelanceerd. De overige drie iPad Pro apparaten zouden wel in maart al onthuld worden.

Nieuwe iPad Pro’s ondersteunen Apple stylus

Waar iedereen het erover eens lijkt te zijn, is dat de nieuwe iPad Pro tablets Apple’s Pencil stylus zullen ondersteunen. De stylus heeft een iets hardere punt dan gebruikelijk. Op het moment kan het alleen gebruikt worden in combinatie met een speciale extra accessoire.

Rode iPhone 7 en 128GB iPhone SE

Naast de iPad Pro toestellen zou Apple in Maart ook een nieuwe variant onthullen van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze keer komen de smartphones in een rode uitvoering. Andere berichten vermelden dat er mogelijkerwijs ook een 128GB versie van de iPhone SE uitgebracht zal worden. Op het moment is het toestel alleen beschikbaar met 16 en 64GB opslag.

Datum evenement in maart nog onbekend

Voorlopig is alleen bekend dat het Apple evenement zal plaatsvinden in maart. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple deze binnenkort aankondigen.

Bron: MacOtakara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters