‘Apple komt in maart met rode iPhone 7, nieuwe iPhone SE en compleet vernieuwde iPad lineup’

Apple heeft grootse plannen klaar staan voor volgende maand. In maart zal het bedrijf namelijk een belangrijk evenement houden. Tijdens de happening zou het bedrijf verschillende nieuwe Apple producten lanceren. Onder andere zouden nieuwe iPad Pro modellen en een nieuwe iPhone 7 en 7 Plus kleur onthuld moeten worden.

Vier verschillende Apple iPad Pro formaten

Vorig jaar doken er in november enkele berichten op over de aankomende Apple iPad Pro tablets. Apple zou in maart drie verschillende formaten van de volgende generatie tablets uitbrengen: 9.7 inch, 10.9 inch en 12.9 inch. Nu lijkt deze informatie toch niet helemaal te kloppen volgens het Japanse Blog MacOtakara. Deze staat erom bekend vaak juiste informatie te delen over Apple producten. Volgens MacOtakara zou er ook een 7.9 inch tablet komen. Ook zou de 10.9 inch tablet niet worden uitgebracht, maar zou het gaan om één van 10.5 inch. De 10.5 inch iPad Pro zou daarbij de huidige smartphone trend volgen van minime randen. Ook laten de Japanners weten dat de randloze tablet pas in mei zal worden gelanceerd. De overige drie iPad Pro apparaten zouden wel in maart al onthuld worden.

Nieuwe iPad Pro’s ondersteunen Apple stylus

Waar iedereen het erover eens lijkt te zijn, is dat de nieuwe iPad Pro tablets Apple’s Pencil stylus zullen ondersteunen. De stylus heeft een iets hardere punt dan gebruikelijk. Op het moment kan het alleen gebruikt worden in combinatie met een speciale extra accessoire.

Rode iPhone 7 en 128GB iPhone SE

Naast de iPad Pro toestellen zou Apple in Maart ook een nieuwe variant onthullen van de Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Deze keer komen de smartphones in een rode uitvoering. Andere berichten vermelden dat er mogelijkerwijs ook een 128GB versie van de iPhone SE uitgebracht zal worden. Op het moment is het toestel alleen beschikbaar met 16 en 64GB opslag.

Datum evenement in maart nog onbekend

Voorlopig is alleen bekend dat het Apple evenement zal plaatsvinden in maart. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple deze binnenkort aankondigen.

Bron: MacOtakara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters