Apple iPhone 7 komt standaard met 32GB intern geheugen

Apple zal zijn iPhone 7 standaard voorzien van 32GB intern geheugen en de 16GB variant verleden tijd maken.

Weg met 16GB

iPhone
De iPhone 6S

Vanaf dit jaar zou Apple zijn nieuwe iPhones eindelijk standaard gaan voorzien van 32GB intern geheugen in plaats van 16GB. The Wall Street Journal meldt dit vernomen te hebben van een betrouwbare bron. Hiermee worden eerdere geruchten waarin te lezen viel dat Apple de 16GB variant van zijn iPhone verleden tijd zou maken, bekrachtigd. Bij All About Phones zijn we blij om te horen dat de 16GB variant van de iPhone er eindelijk uit gaat. Al een aantal jaren op rij vinden we de beperkte opslag van de iPhone één van de grootste minpunten van het toestel. Zeker omdat je voor een iPhone met 64GB intern geheugen €100 moet bovenop de basisprijs moet tellen.

Apple iPhone 7 of niet

Hoewel we zo goed als zeker zijn dat de volgende iPhone standaard met 32GB intern geheugen komt, zijn we nog niet zeker hoe het toestel zal heten. Want we spreken nu wel over de Apple iPhone 7, maar volgens sommige geruchten zal Apple pas volgend jaar (in 2017) zijn iPhone de iPhone 7 noemen. Dit dan vooral omdat de iPhone volgend jaar 10 jaar bestaat, en Apple dan een geheel nieuw ontwerp voor zijn toestel zou gepland hebben.

Hoe de nieuwe iPhone die we dit jaar te zien gaan krijgen zal noemen blijft onduidelijk. Wie weet wordt het wel de iPhone 6SE, want de iPhone 6SS klinkt misschien wat verkeerd.

Drie modellen

Eerder schreven we er al over dat er niet twee, maar wel drie modellen van de nieuwe iPhone op de markt zullen verschijnen. Je zal de Apple iPhone 7, de iPhone 7 Plus en iPhone 7 Pro hebben. Alle drie de toestellen zouden voorzien zijn van een identiek ontwerp in verschillende groottes. Met de iPhone 7 Plus en Pro als de twee grootste modellen.

Waarschijnlijk zal de iPhone 7 Pro de krachtigste variant van de drie worden, en eveneens verkrijgbaar zijn met 256GB intern geheugen (net zoals de iPhone 7 Plus). De iPhone zou beschikbaar zijn met 32GB, 64GB en 128GB intern geheugen.

Geen headphone jack

Volgens sommige bronnen zou de vertrouwde headphone jack, dat je onder andere op de Apple iPhone 6s terugvindt, niet meer terug te vinden zijn op de nieuwe iPhone. Ergens lijkt dit wel logisch. Door het verwijderen van de headphone jack kan Apple zijn iPhone dunner en vooral waterdicht maken. Luisteren naar muziek zou je op de nieuwe iPhone kunnen doen door een draadloze headset te gebruiken, of je headset (via een adapter) op de lightning poort aan te sluiten.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters