Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8

De bekende lekker @OnLeaks heeft betrouwbare foto’s van de Apple iPhone 8 gelekt. De foto’s tonen een dummy die al dicht tegen de daadwerkelijke productie aanzit.

Dummy Apple iPhone 8 duikt op

We kunnen er haast een dagelijkse rubriek van maken: er is weer een dummy opgedoken van de Apple iPhone 8. Dit keer zijn de foto’s echter afkomstig van een bron met een goede reputatie. Dan hebben we het over @OnLeaks, die het vaak bij het rechte eind heeft als het om onaangekondigde smartphones gaat.

Vaak spreken de gelekte dummy’s elkaar tegen, of komen ze niet overeen met wat we al over het toestel in kwestie weten. Het blijft sowieso lastig om dat soort zaken te beoordelen. Je weet immers niet welke bronnen legitieme informatie bemachtigd hebben.

Apple iPhone 8

Dit is echter voor het eerst een iPhone 8 dummy die er geloofwaardig uitziet. Dit toestel zou binnenkort zo in de winkel kunnen liggen, in tegenstelling tot eerdere dummy’s. Vaak ging het om Chinese bedrijfjes die vlug op basis van schetsen een eigen mock-up in elkaar hadden geflanst.

Apple introduceert dit jaar een geheel nieuw design, maar toch doet deze dummy nog denken aan de huidige modellen. Het is jammer dat het scherm niet aangezet kan worden, want dan worden de grote verschillen snel duidelijk.

Het toestel heeft namelijk zeer dunne schermranden. Aan de bovenkant van het scherm wordt ruimte opengelaten voor onder andere de selfiecamera. Smaken verschillen, maar bij deze dummy lijkt het mee te vallen hoe dik die rand wordt. Ook vallen de afgeronde schermranden op, wat de iPhone 8 een slick uiterlijk geeft.

Apple iPhone 8

De achterkant stelt ons vooral gerust. De glazen achterkant ziet er een stuk strakker uit, in tegenstelling tot eerdere gelekte dummy’s. Helaas lijkt de camera nog steeds flink uit te steken, net zoals bij de iPhone 7 Plus. Geen ramp, maar op dat vlak hadden we toch meer verwacht.

Waar is de vingerafdrukscanner?

 

De grote vraag blijft natuurlijk: waar is de vingerafdrukscanner? Grote fabrikanten proberen de technologie in het scherm te verwerken, omdat de dunne schermranden geen ruimte overlaten voor een homeknop. Samsung lukte het niet met de Samsung Galaxy S8, en ook de Samsung Galaxy Note 8 moet het zonder stellen.

Naar verluidt worstelt Apple met hetzelfde probleem. Dit lijkt een dummy te zijn die dicht tegen de productie aanzit, terwijl er geen vingerafdrukscanner op de achterkant te zien is. Trek echter geen overhaaste conclusies, want de kans is groot dat Apple gewoon meerdere opties aan het testen is.

Bron: @OnLeaks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters