‘iPhone 8 dummy duikt op: eerbetoon aan originele iPhone’

Het uiterlijk van de langverwachte iPhone 8 blijft een groot mysterie. Of toch niet? Er is namelijk een vermeende dummy van het vlaggenschip opgedoken.

Apple iPhone 8: een groot mysterie

Wat is Apple toch van plan met de iPhone 8? Dat is een vraag die we door de rap draaiende geruchtenmolen vrijwel dagelijks stellen. Doordat Apple verschillende prototypes heeft getest is het lastig om te bepalen bij welke gelekte informatie het om de real deal gaat. Een vingerafdrukscanner onder het glas of op de achterkant? Gebogen schermranden of toch een plat scherm? Het zijn allemaal opties die Apple heeft getest.

Ondertussen heeft de techgigant naar verluidt voor een ontwerp gekozen. De bekende lekker en ontwerper Benjamin Geskin beweert nu een dummy van de iPhone 8 te hebben bemachtigd. Volgens hem is het geen prototype, maar echt het uiteindelijke ontwerp. Dat valt al te betwijfelen, en bovendien is bijvoorbeeld de foto waarbij het scherm aan staat natuurlijk bewerkt. Neem dit soort nieuwtjes dus met een flinke korrel zout.

Apple iPhone 8 dummy

Het ontwerp doet denken aan de allereerste iPhone. Dat is ook wat Apple naar verluidt van plan is met de iPhone 8, om de tiende verjaardag van het iconische toestel te vieren. Op de foto’s lijkt de dummy zeer dik. Volgens Geskin valt dat echter mee. De ontwerper beweert dat de dummy even dik is als de iPhone 7. Verder is er een Lightning port, en is de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt.

Flinke portie geduld met een snufje zout

Dat is opmerkelijk. Na Samsung krijgt ook Apple het volgens verschillende bronnen niet voor elkaar om de vingerafdrukscanner onder het scherm te verwerken. De techgigant zou net als zijn Koreaanse concurrent voor een positionering op de achterkant gekozen hebben. Verder komt de dummy wel overeen met wat we al gehoord hebben. Dubbele camera’s aan zowel de voor- als achterkant, 2.5D gebogen glas en schermranden van 4mm.

Apple iPhone 8 dummy

Is dit dan echt de iPhone 8? De kans is in ieder geval groot dat deze dummy in de buurt zit. De details vallen in ieder geval nog te betwisten, en dat is maar goed ook. Tegenover de Samsung Galaxy S8 ziet dit ontwerp er toch vrij achterhaald uit. Of komt het ontwerp simpelweg op deze foto’s niet tot zijn recht? Zoals altijd is een flinke portie geduld het enige antwoord op al deze vragen.

Bron: Benjamin Geskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Henk -

      De iPhone is sowieso al jaren een trendvolger. Veel verder dan het weglaten van een 3.5mm jack en IP68 certificering kwam na 9 jaar ontwikkeling Apple niet. Voor de iPhone 8 zal Apple schermen in gaan kopen bij Samsung. Dus ze mogen bijna al “Made by Samsung” op de achterkant gaan zetten. 😀 Voor geen meter innovatief.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters