Gelekte hands-on video toont iPhone 8: slecht nieuws?

We wachten allemaal met smart op de onthulling van de Apple iPhone 8. Een recent gelekte hands-on video baart zorgen, maar hebben we hier wel met de real deal te maken?

Apple iPhone 8

Een ding is zeker: Apple introduceert eind dit jaar met de iPhone 8 eindelijk een nieuw design. De techgigant gaat naar verluidt Samsung en LG achterna met een randloos ontwerp.

Apple iPhone 8
De iPhone 8 naast de Samsung Galaxy S8

De geruchtenmolen kwam dit jaar bijzonder vroeg op gang. We hebben al talloze renders, schetsen en mockups voorbij zien komen.

Daardoor hebben we een goed beeld van wat Apple van plan is. Althans, voor een groot deel. Het design wat je hierboven zit is vrijwel zeker het ontwerp waarvoor Apple heeft gekozen.

Het scherm bedekt bijna de gehele voorkant van het toestel. Een roestvrijstalen frame loopt naadloos over in de glazen achterkant. Op de achterkant zien we een verticaal gepositioneerde dubbele camera.

iPhone 8

Aan de voorkant zien we bovenin een vrij lelijke inkeping voor onder andere de selfiecamera. Maar goed, daar krijg je wel een slick en futuristisch ontwerp voor terug. Eindelijk maakt Apple korte metten met de dikke schermranden.

Gelekte hands-on video

Ook duikt er geregeld een variant op met subtiele veranderingen. Althans, subtiel hoeven we het niet te noemen. De vingerafdrukscanner zit bij die variant op de achterkant van de iPhone 8, en de randen zijn ook een stuk dikker.

Men hoopt dan ook dat het bij dat design om een oud prototype gaat. Het zou immers top zijn als Apple in tegenstelling tot LG en Samsung de vingerafdrukscanner wel dit jaar al in het scherm kan implementeren.

Samsung moest voor de Galaxy S8 en ook voor de Galaxy Note 8 toch last-minute voor de achterkant kiezen. Toch duikt de lelijkere variant van de iPhone 8 telkens weer op.

Dit keer gaat het om een korte hands-on video van een dummy. Moeten we ons zorgen gaan maken? Waarschijnlijk niet.

De kans is groot dat het hier gewoon om een Chinees bedrijfje gaat wat op basis van oude geruchten deze mockup in het leven heeft geroepen. Alles wijst erop dat we eind dit jaar het toestel in de eerste afbeelding van dit artikel kunnen aanschaffen. Laten we het hopen.

Bron: BGR

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters