Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus

Ben jij benieuwd hoe de iPhone 8 er uit gaat zien? Dan ben je bij deze video en foto’s aan het juiste adres. Er wordt namelijk een prototype van het toestel naast de iPhone 7 Plus gelegd.

iPhone 8 naast de iPhone 7 Plus

Langzamerhand wordt het steeds duidelijker wat Apple met de iPhone 8 van plan is. Waar geruchten en gelekte informatie elkaar eerst tegenspraken als het om het design van de iPhone 8 ging, lijkt men er nu zeker van te zijn hoe het toestel eruit gaat zien.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Eerder toonden we je een hands-on video met een iPhone 8 dummy. Het toestel deed denken aan de LG G6, maar de kans is groot dat het om een vroeg prototype ging. Nu is er opnieuw een soortgelijke video opgedoken. Dit keer wordt de iPhone 8 echter naast de iPhone 7 Plus gelegd, zijn voorganger.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

De iPhone 8 heeft een scherm dat bijna de gehele voorkant bedekt. Daardoor past er een groter scherm in hetzelfde formaat. Juist daarom is het interessant om beide toestellen naast elkaar te leggen. De dummy in de video komt overeen met recent gelekte renders en schetsen uit de fabrieken.

 

Oftewel: een metalen frame, een verticaal gepositioneerde dubbele camera en geen fysieke vingerafdrukscanner. Die wordt naar verluidt verwerkt in het scherm van de iPhone 8. Althans, dat is het plan. Samsung kreeg het bijvoorbeeld niet voor elkaar met de Galaxy S8. Ook de Galaxy Note 8 moet het zonder stellen.

Wat vind jij van het design? Apple wil de tiende verjaardag van de iPhone met een totaal nieuw design vieren. Wij zijn nog niet helemaal overtuigd, gezien de iPhone 8 op dit moment qua design eerder een stap terug lijkt. Naast de dunnere schermranden natuurlijk. Ach, neem dit soort vergelijkingen vooral met een flinke korrel zout. Halverwege september weten we naar verwachting wat Apple echt van plan is.

Bron: 9to5Mac

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters