Snackbyte: aan de slag met een prototype van de iPhone 8

Over een paar maandjes gaat Apple de iPhone 8 onthullen. Heb je geen geduld? Bewonder de iPhone 8 dan nu al in actie dankzij een mockup.

Aan de slag met een iPhone 8 prototype

We schrijven bijna dagelijks over de iPhone 8. Logisch, want de geruchten en gelekte informatie vliegt ons om de oren. Zo niet, dan hebben analisten wel wat over Apple’s plannen te melden.

Het is een belangrijk jaar voor de techgigant. Tien jaar geleden kwam de originele iPhone uit, niet alleen een mijlpaal voor Apple maar ook een mijlpaal voor technologie in het algemeen.

Apple iPhone 8

Dat wordt gevierd met een speciale iPhone, die nog duurder wordt dan zijn voorgangers. Voor het gemak noemen we het toestel de iPhone 8, maar de kans dat de high-end smartphone daadwerkelijk zo gaat heten is klein.

Maar wat maakt de iPhone 8 zo speciaal? Je kunt dunne schermranden verwachten, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S8 en LG G6. Daardoor blijft er geen plek meer over voor een homeknop inclusief vingerafdrukscanner.

Dat is dan ook een flink vraagteken. Gaat die vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel? Naar verluidt krijgt ook Apple het nog niet voor elkaar om de technologie in het scherm te verwerken.

Een klein smetje op een anders waardig eerbetoon aan de originele iPhone. Hartstikke leuk al die geruchten en gelekte foto’s, maar hoe gaat dat er uiteindelijk uit zien?

Steve Jobs Apple originele iPhone

We hebben al verschillende prototypes voorbij zien komen. Hoesjesfabrikanten willen er als eerste bij zijn. Het als eerste kunnen leveren van een hoesje kan het verschil zijn tussen een rampzalig jaar en een volle portemonnee.

Mockups van vermeende rototypes helpen de fabrikanten om hoesjes en andere accessoires te ontwikkelen. Helaas zijn de gelekte foto’s van die mockups vaak van een erbarmelijke kwaliteit.

Lewis van het bekende Youtubekanaal Unbox Therapy heeft gelukkig ook een exemplaar weten te bemachtigen. In de onderstaande video laat hij de waarschijnlijk zeer accurate mockup van alle kanten zien. Ga jij de iPhone 8 kopen?

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters