Snackbyte: aan de slag met een prototype van de iPhone 8

Over een paar maandjes gaat Apple de iPhone 8 onthullen. Heb je geen geduld? Bewonder de iPhone 8 dan nu al in actie dankzij een mockup.

Aan de slag met een iPhone 8 prototype

We schrijven bijna dagelijks over de iPhone 8. Logisch, want de geruchten en gelekte informatie vliegt ons om de oren. Zo niet, dan hebben analisten wel wat over Apple’s plannen te melden.

Het is een belangrijk jaar voor de techgigant. Tien jaar geleden kwam de originele iPhone uit, niet alleen een mijlpaal voor Apple maar ook een mijlpaal voor technologie in het algemeen.

Apple iPhone 8

Dat wordt gevierd met een speciale iPhone, die nog duurder wordt dan zijn voorgangers. Voor het gemak noemen we het toestel de iPhone 8, maar de kans dat de high-end smartphone daadwerkelijk zo gaat heten is klein.

Maar wat maakt de iPhone 8 zo speciaal? Je kunt dunne schermranden verwachten, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S8 en LG G6. Daardoor blijft er geen plek meer over voor een homeknop inclusief vingerafdrukscanner.

Dat is dan ook een flink vraagteken. Gaat die vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel? Naar verluidt krijgt ook Apple het nog niet voor elkaar om de technologie in het scherm te verwerken.

Een klein smetje op een anders waardig eerbetoon aan de originele iPhone. Hartstikke leuk al die geruchten en gelekte foto’s, maar hoe gaat dat er uiteindelijk uit zien?

Steve Jobs Apple originele iPhone

We hebben al verschillende prototypes voorbij zien komen. Hoesjesfabrikanten willen er als eerste bij zijn. Het als eerste kunnen leveren van een hoesje kan het verschil zijn tussen een rampzalig jaar en een volle portemonnee.

Mockups van vermeende rototypes helpen de fabrikanten om hoesjes en andere accessoires te ontwikkelen. Helaas zijn de gelekte foto’s van die mockups vaak van een erbarmelijke kwaliteit.

Lewis van het bekende Youtubekanaal Unbox Therapy heeft gelukkig ook een exemplaar weten te bemachtigen. In de onderstaande video laat hij de waarschijnlijk zeer accurate mockup van alle kanten zien. Ga jij de iPhone 8 kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters