Snackbyte: aan de slag met een prototype van de iPhone 8

Over een paar maandjes gaat Apple de iPhone 8 onthullen. Heb je geen geduld? Bewonder de iPhone 8 dan nu al in actie dankzij een mockup.

Aan de slag met een iPhone 8 prototype

We schrijven bijna dagelijks over de iPhone 8. Logisch, want de geruchten en gelekte informatie vliegt ons om de oren. Zo niet, dan hebben analisten wel wat over Apple’s plannen te melden.

Het is een belangrijk jaar voor de techgigant. Tien jaar geleden kwam de originele iPhone uit, niet alleen een mijlpaal voor Apple maar ook een mijlpaal voor technologie in het algemeen.

Apple iPhone 8

Dat wordt gevierd met een speciale iPhone, die nog duurder wordt dan zijn voorgangers. Voor het gemak noemen we het toestel de iPhone 8, maar de kans dat de high-end smartphone daadwerkelijk zo gaat heten is klein.

Maar wat maakt de iPhone 8 zo speciaal? Je kunt dunne schermranden verwachten, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S8 en LG G6. Daardoor blijft er geen plek meer over voor een homeknop inclusief vingerafdrukscanner.

Dat is dan ook een flink vraagteken. Gaat die vingerafdrukscanner naar de achterkant van het toestel? Naar verluidt krijgt ook Apple het nog niet voor elkaar om de technologie in het scherm te verwerken.

Een klein smetje op een anders waardig eerbetoon aan de originele iPhone. Hartstikke leuk al die geruchten en gelekte foto’s, maar hoe gaat dat er uiteindelijk uit zien?

Steve Jobs Apple originele iPhone

We hebben al verschillende prototypes voorbij zien komen. Hoesjesfabrikanten willen er als eerste bij zijn. Het als eerste kunnen leveren van een hoesje kan het verschil zijn tussen een rampzalig jaar en een volle portemonnee.

Mockups van vermeende rototypes helpen de fabrikanten om hoesjes en andere accessoires te ontwikkelen. Helaas zijn de gelekte foto’s van die mockups vaak van een erbarmelijke kwaliteit.

Lewis van het bekende Youtubekanaal Unbox Therapy heeft gelukkig ook een exemplaar weten te bemachtigen. In de onderstaande video laat hij de waarschijnlijk zeer accurate mockup van alle kanten zien. Ga jij de iPhone 8 kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters