Dit is de iPhone 8: renders tonen alle kanten van Apple’s toestel

Een betrouwbare bron van de bekende techsite Engadget heeft gedetailleerde renders van de iPhone 8 onthuld. We krijgen alle details uitgebreid te zien.

Renders tonen alle kanten iPhone 8

Apple gaat eind dit jaar de tiende verjaardag van de originele iPhone vieren. Dat doet de techgigant met de introductie van de iPhone 8, een duurder model dat naast de iPhone 7s en iPhone 7s Plus zal worden uitgebracht.

iPhone 8

Voor die hogere prijs krijg je een compleet nieuw design met zeer dunne schermranden, de mogelijkheid om je toestel draadloos op te laden en andere innovatieve nieuwe functies. Dit jaar is de geruchtenmolen rondom de nieuwe iPhones vroeg op gang gekomen.

Daardoor hebben we al flink wat foto’s van de iPhone 8 voorbij zien komen. Althans, foto’s van vermeende prototypes en slordige schetsen. Daar is nu verandering in gekomen, want Engadget heeft via een betrouwbare accessoirefabrikant zeer gedetailleerde ontwerpbestanden van de iPhone 8 bemachtigd.

iPhone 8

Het resultaat zijn de scherpe renders die je in dit artikel kunt bewonderen. Volgens de techsite zijn alle details toegevoegd op basis van de betrouwbare informatie, dus het gaat hier niet om een gezonde portie fantasie of speculatie.

Opvallende details

De kans is dus groot dat de iPhone 8 er zo uit gaat zien. We zien een dubbele camera aan de achterkant, verticaal gepositioneerd. Het valt op dat de LED flash onderdeel is van de uitstekende camera.

iPhone 8

De achterkant van het toestel is van glas gemaakt, waardoor het mogelijk wordt om de iPhone 8 draadloos op te laden. Volgens de bron van Engadget komt er een 5.5-inch en een 5.8-inch iPhone 8.

De toestellen zijn door de dunnere schermranden net zo compact als hun voorgangers. De renders tonen ook een dubbele selfiecamera en een onder het glas verwerkte vingerafdrukscanner. Is dit dan echt de iPhone 8?

Waar blijven ondertussen de iPhone 7s en iPhone 7s Plus? Dat blijft de grote vraag. De kans dat Apple die toestellen algeheel skipt is zeer klein, gezien de iPhone 8 een stuk duurder wordt. We hebben nog een flink aantal maanden te gaan, dus we wachten de nieuwe geruchten geduldig af.

Check ondertussen wat je kunt verwachten van WWDC, het volgende grote event van Apple. Of lees wat de volgende grote techrevolutie van Apple wordt.

Bron: Engadget

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters