Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat

Er zijn de afgelopen tijd een flink aantal dummy’s van de Apple iPhone 8 gelekt. Alleen staat het scherm logischerwijs steeds niet aan, waardoor de dunne schermranden niet tot hun recht komen. Daar is nu verandering in gekomen.

Apple iPhone 8: eindelijk een nieuw design

Apple gaat eind dit jaar de tiende verjaardag van de iPhone vieren met de lancering van de iPhone 8. Eindelijk gaat de techgigant weer een nieuw design introduceren. De geruchtenmolen kwam dit jaar extra vroeg op gang. We hebben dan ook een goed beeld van hoe de Apple iPhone 8 eruit gaat zien.

De afgelopen maanden zijn er een flink aantal dummy’s opgedoken. Het gaat niet om dummy’s die je straks daadwerkelijk in de winkel gaat vinden. Nee, ze zijn gebaseerd op gelekte afbeeldingen en blauwdrukken uit de fabrieken die de iPhone 8 gaan produceren.

Apple iPhone 8

Vooral de laatste weken lijken de dummy’s de echte iPhone 8 te benaderen. We zien de verticaal gepositioneerde dubbele camera, het roestvrijstalen frame en de glazen achterkant. Al met al lijkt het een strakke smartphone te worden. Het meest interessante onderdeel van de iPhone 8 komt echter telkens niet tot zijn recht: de dunne schermranden.

Randloos scherm komt eindelijk tot zijn recht

Dummy’s kunnen logischerwijs niet aangezet worden. Daardoor blijft het scherm een donker vlak. Dat is zonde, want Apple wil naar verluidt juist de Samsung Galaxy S8 en LG G6 achterna gaan. Anno 2017 kun je als techgigant ook bijna niet anders.

We weten de precieze afmetingen van de iPhone 8. De bekende ontwerper en lekker Benjamin Geskin besloot daarmee aan de slag te gaan. Het resultaat is een foto waarop een iPhone 8 te zien is die wel aan staat.

Apple iPhone 8

Nee, het was niet simpelweg een knip-en-plak werkje. Geskin legt op zijn Twitter-account uit dat hij blauwdrukken uit Foxconn heeft gecombineerd met gelekte screenprotectors. Foxconn is de fabriek die de toestellen van Apple elk jaar in elkaar zet.

Het resultaat is een strakke smartphone. De uitstekende rand aan de bovenkant is nog steeds allesbehalve geliefd onder fans, maar in het totaalplaatje valt het nog mee. Het is nog steeds niet duidelijk waar Apple de vingerafdrukscanner gaat plaatsen. We gaan het in september allemaal ontdekken. Kan Apple zich weer herpakken en een innovatief toestel uitbrengen?

Bron: @VenyaGeskin1, BGR

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters