Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat

Er zijn de afgelopen tijd een flink aantal dummy’s van de Apple iPhone 8 gelekt. Alleen staat het scherm logischerwijs steeds niet aan, waardoor de dunne schermranden niet tot hun recht komen. Daar is nu verandering in gekomen.

Apple iPhone 8: eindelijk een nieuw design

Apple gaat eind dit jaar de tiende verjaardag van de iPhone vieren met de lancering van de iPhone 8. Eindelijk gaat de techgigant weer een nieuw design introduceren. De geruchtenmolen kwam dit jaar extra vroeg op gang. We hebben dan ook een goed beeld van hoe de Apple iPhone 8 eruit gaat zien.

De afgelopen maanden zijn er een flink aantal dummy’s opgedoken. Het gaat niet om dummy’s die je straks daadwerkelijk in de winkel gaat vinden. Nee, ze zijn gebaseerd op gelekte afbeeldingen en blauwdrukken uit de fabrieken die de iPhone 8 gaan produceren.

Apple iPhone 8

Vooral de laatste weken lijken de dummy’s de echte iPhone 8 te benaderen. We zien de verticaal gepositioneerde dubbele camera, het roestvrijstalen frame en de glazen achterkant. Al met al lijkt het een strakke smartphone te worden. Het meest interessante onderdeel van de iPhone 8 komt echter telkens niet tot zijn recht: de dunne schermranden.

Randloos scherm komt eindelijk tot zijn recht

Dummy’s kunnen logischerwijs niet aangezet worden. Daardoor blijft het scherm een donker vlak. Dat is zonde, want Apple wil naar verluidt juist de Samsung Galaxy S8 en LG G6 achterna gaan. Anno 2017 kun je als techgigant ook bijna niet anders.

We weten de precieze afmetingen van de iPhone 8. De bekende ontwerper en lekker Benjamin Geskin besloot daarmee aan de slag te gaan. Het resultaat is een foto waarop een iPhone 8 te zien is die wel aan staat.

Apple iPhone 8

Nee, het was niet simpelweg een knip-en-plak werkje. Geskin legt op zijn Twitter-account uit dat hij blauwdrukken uit Foxconn heeft gecombineerd met gelekte screenprotectors. Foxconn is de fabriek die de toestellen van Apple elk jaar in elkaar zet.

Het resultaat is een strakke smartphone. De uitstekende rand aan de bovenkant is nog steeds allesbehalve geliefd onder fans, maar in het totaalplaatje valt het nog mee. Het is nog steeds niet duidelijk waar Apple de vingerafdrukscanner gaat plaatsen. We gaan het in september allemaal ontdekken. Kan Apple zich weer herpakken en een innovatief toestel uitbrengen?

Bron: @VenyaGeskin1, BGR

 

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters