Apple iPhone 8 komt uit in vier kleuren, inclusief spiegel?

Apple zal in september naar verwachting de iPhone 8 onthullen. Tot nu toe hebben we het nieuwe toestel vooral in het zwart voorbij zien komen, maar welke andere kleurtjes gaat Apple aanbieden?

De nieuwste iPhone: de Apple iPhone 8

Elk jaar onthuld Apple weer een nieuwe iPhone, al tien jaar lang. In 2007 wist Steve Jobs namelijk iedereen te verbazen met de originele iPhone. Toen was het nog een bizar idee, nu loopt iedereen er mee rond.

Witte Apple iPhone 8

Ondertussen zijn we aangekomen bij de iPhone 8, die ergens in september zal worden onthuld. Het is een speciaal jaar voor Apple. Niet alleen wordt de tiende verjaardag van de originele iPhone gevierd, maar introduceert de techgigant ook voor het eerst in drie jaar een nieuw design.

LG, Xiaomi en Samsung zijn al overgestapt op dunne schermranden. Ook Apple zal volgen, zo blijkt uit gelekte prototypes en renders van de iPhone 8. Althans, dat is hoe we het toestel voor het gemak noemen.

De kans dat de high-end smartphone echt zo gaat heten is namelijk nihil. Apple zal namelijk naar verwachting ook de iPhone 7s en iPhone 7s Plus uitbrengen. Hoe heten dan de iPhones van volgend jaar? Precies, dat levert alleen maar problemen op.

De gelekte prototypes van de iPhone 8 waren tot nu toe altijd zwart. Apple biedt echter elk jaar meerdere kleurenopties aan. De Nederlandse ontwerper Martin Hajek liet al zien hoe een witte iPhone 8 eruit zou zien.

Apple iPhone 8 komt in vier kleuren, waaronder een spiegeleffect

Een vermeende bron binnen de industrie heeft nu onthuld dat Apple de iPhone 8 in vier kleuren gaat aanbieden. Neem dit soort nieuwtjes altijd met een flinke korrel zout, maar het gaat om een betrouwbare bron.

Helaas is het niet duidelijk om welke vier kleuren het precies gaat. Volgens de bron is slechts een van de vier kleuren nieuw. Vooral die nieuwe kleurenoptie zal op gaan vallen.

Naar verluidt gaat het om een soort spiegeleffect, zoals bij de bovenstaande case het geval is. Potsierlijk, smaakvol of juist lekker origineel?

De overige drie kleuren? Die blijven een vraagteken, al gaat het dus om bestaande kleurenopties van de iPhone 7. De kans is groot dat je op Jet Black, Rose Gold en Silver kunt rekenen.

Bron: @VenyaGeskin1 via AppleInsider

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters