‘Apple komt met iPhone 7s, iPhone 7s Plus en de “Ferrari”‘

Er is meer informatie opgedoken over de verwachte high-end iPhone die Apple volgend jaar uit gaat brengen, naast de iPhone 7s en iPhone 7s Plus. Dan hebben we het over de iPhone 8, die intern naar verluidt bekend staat als de “Ferrari”.

iPhone Ferrari

Apple iPhone Ferrari
De verwachte indeling van de printplaten

Volgens een Chinese bron is Apple van plan om volgend jaar drie nieuwe iPhone modellen uit te brengen. Op dit moment worden ze intern de D20, D21 en D22 genoemd. De eerste twee toestellen worden waarschijnlijk uitgebracht als de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. Bij het derde toestel wordt het pas echt interessant. Dat wordt namelijk naar verwachting een duurder high-end model met een glazen behuizing, een randloos OLED scherm, de mogelijkheid om je toestel draadloos op te laden en andere opvallende eigenschappen. Dat indrukwekkende toestel heeft intern de codenaam “Ferrari”, aldus de Chinese bron.

Twee printplaten

Volgens bronnen binnen leveranciers van Apple wordt de printplaat van het derde model in twee delen gesplitst, verbonden met een lintkabel. De eerste printplaat heeft alle essentiële hardware. Denk aan de krachtige A11 chipset en het opslaggeheugen. De tweede printplaat heeft alle benodigdheden voor telefonie, internet en andere verbindingen. De SIM-kaart houder bevindt zich nu onderaan het toestel, om meer ruimte vrij te maken voor andere interne componenten. Dat idee heeft Apple naar verluidt gekregen door de iPad Pro.

2017

Eerdere geruchten wezen ook al op dergelijke ontwikkelingen, dus de kans is relatief groot dat deze informatie klopt. Neem dit soort nieuws toch met een flinke korrel zout, want in de komende maanden kan Apple nog een hoop veranderen. Vergeet bijvoorbeeld niet dat het dit jaar ook lang erop leek dat Apple met een iPhone 7 Pro zou komen, een toestel dat uiteindelijk naar verluidt is geschrapt. We gaan in de eerste maanden van 2017 ongetwijfeld meer ontdekken.

Bron: Apple Insider

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters