De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2?

Het is ondertussen duidelijk dat Apple aan een iPhone SE 2 werkt. De opvolger van het budgetmodel uit 2016 is al enkele jaren het onderwerp van geruchten. Pas de laatste paar weken duikt er echter concrete informatie op. Ook uit het kamp van Apple zelf.

Foto iPhone SE 2 duikt op

Een van de opgedoken details wees op het afscheid van de 3.5mm headphone jack. Apple brengt sinds de iPhone 7 enkel smartphones zonder headphone jack uit. Daarmee is de iPhone SE een van de laatste iPhones met de ‘ouderwetse’ port.

Of toch niet? Er is nu namelijk een vermeende foto van de iPhone SE 2 opgedoken. Naar verwachting wordt het budgetmodel begin mei gelanceerd, of tijdens het WWDC in juni. De foto verscheen op het Chinese sociale netwerk Weibo.

De bron is anoniem, dus voor hetzelfde geldt zitten we naar een neppe kopie te kijken. Hoe dan ook ziet het vermeende toestel eruit als de real deal. We zien een evolutie van de originele iPhone SE, met een glazen achterkant.

iPhone SE 2

Dat lijkt erop te wijzen dat de iPhone SE 2 draadloos opgeladen kan worden. Daarmee trekt Apple het budgetmodel gelijk met de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook zien we een compacte behuizing, wat voor fans van kleine toestellen fantastisch nieuws is.

Die hebben immers steeds minder keuze in de huidige markt. Ook zien we dus een headphone jack, waarmee het erop lijkt dat we toch nog geen afscheid hoeven te nemen. Ergens is het logisch: dit budgetmodel speelt in een segment waar niet elke consument geld over heeft voor peperdure draadloze oordopjes.

De executie wordt hoogstwaarschijnlijk dus nog even uitgesteld. Begin juni ontdekken we hopelijk meer, tijdens Apple’s jaarlijkse WWDC-conferentie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste de nieuwe iPhone te ontdekken!

🔥Lees ook: Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters