‘iPhone SE 2 is duurder en komt zonder notch’

Hoewel het Apple hoogtepunt op de smartphonemarkt de nieuwe iPhones aan het einde van het jaar wordt, is er natuurlijk ook nog een iPhone SE 2 die heel binnenkort onthuld zou moeten worden. Volgens allerlei geruchten en leaks met screenprotectors zou het toestel ook komen met de befaamde iPhone X notch. Nieuwe berichten geven echter aan dat zoiets onzin is en dat alleen de binnenkant met wat verbeteringen komt.

Geen notch iPhone SE 2

Deze informatie is afkomstig via een bron binnen de Apple bevoorradingsketen. Uiteraard kan het om een onzin verhaal gaan en we weten het zoals altijd pas 100 procent zeker wanneer Apple er zelf iets over zegt. Het klinkt echter wel aannemelijk dat de iPhone SE 2 niet met een notch zou komen. De SE lijn is namelijk de goedkopere lijn en Face ID zou het toestel weer een stuk duurder maken, waardoor de hoge prijs het toestel een beetje overbodig zou maken in de line-up.

iphone se 2

Duurder dan de iPhone SE

Hoewel het toestel niet even duur wordt als de nieuwe iPhone X, zou de prijs toch hoger zijn dan de huidige prijs van de iPhone SE. Ook dat is enigszins logisch, aangezien de iPhone SE nu ook niet meer even duur is als toen hij werd uitgebracht. Het toestel verscheen op de markt voor 424 euro en kun je tegenwoordig kopen voor rond de 300 euro. Het is niet meer dan logisch dat de iPhone SE 2 minstens de oude prijs van de iPhone SE krijgt en tegenwoordig is het de trend dat toestellen toch een stukje duurder worden dan hun voorgangers.

Onthulling tijdens WWDC 2018

Verwacht wordt dat Apple het toestel aankondigt tijdens de jaarlijkse WWDC conferentie, welke al morgen van start gaat. De iPhone SE 2 zou niet lang daarna uitgebracht worden en als eerste iPhone van 2018 in de winkel liggen.

Via: PhoneArena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters