Apple’s iPhone X en iPhone 8 event live kijken: zo werkt het

Vanavond gaat Apple eindelijk zijn nieuwe iPhones onthullen. Wil je zelf zien hoe Tim Cook de iPhone X aan de wereld toont? In dit artikel leggen we je uit hoe je zelf live de livestream kunt kijken.

iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X event: livestream

Na meer dan een jaar aan geruchten, leaks en speculatie is het vanavond dan eindelijk zo ver. In het gloednieuwe Steve Jobs Theater gaat Apple nieuwe gadgets onthullen. Je kunt op een nieuwe Apple Watch, iPhones en iPod Touch rekenen.

iPhone X video

Vooral de iPhones zijn interessant, want Apple gaat voor het eerst sinds 2014 een nieuw design introduceren. Althans, als je bereid bent om er wat extra voor neer te leggen. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus, de directe opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, krijgen gewoon het oude design. Enkel de iPhone X pronkt met dunne schermranden. Helaas gaat dat toestel naar verwachting ook meteen meer dan 900 euro kosten.

Of toch niet? Wellicht gaat Apple ons vanavond verrassen met hele andere plannen. Gelukkig kun je dat allemaal zelf gaan ontdekken. Of je nou op je telefoon, achter je laptop of op de bank achter de tv zit: je kunt het Apple evenement live volgen. De techgigant maakt er elke keer weer een feestje van. Maar hoe werkt dat? We zetten de opties voor je op een rijtje, zodat je niks van alle onthullingen hoeft te missen.

iPhone X event link

Op je iPhone, iPod Touch of iPad: open de link in Safari, op een apparaat dat iOS 7.0 of nieuwer draait.

Op je Mac en Macbook: Open de link in Safari 6.0.5 of nieuwer, op een apparaat dat MacOS v10.8.5 of nieuwer draait.

Windows PC of laptop met Windows 10: Open de link met Windows Edge.

Windows PC of laptop met Windows 8 of ouder: Download VLC-player, kies voor media open network stream en gebruik deze link: https://p-events-delivery.akamaized.net/17oiubaewrvouhboiubasdfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8 (pas op, werkt pas vlak voor event begint)

Apple TV 4: Kijk via de Apple Special Event-app

Apple TV 2 en 3: Kijk via het speciale Apple event-kanaal, op een apparaat met update 6.2 of nieuwer.

Op een Android smartphone of tablet: Download VLC-player in de Play Store, kies voor stream en gebruik deze link: https://p-events-delivery.akamaized.net/17oiubaewrvouhboiubasdfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8 (pas op, werkt pas vlak voor event begint)


Om 19:00 gaat het event van start, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Wij zullen natuurlijk meteen al het nieuws verslaan op onze website, dus maak je geen zorgen als je het niet live kunt kijken. Check ondertussen hier onze verwachtingen, of bekijk de eerste gelekte video van de iPhone X.

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters