Nederlandse designer geeft voorproefje op gouden, witte en zilveren iPhone X Plus

Apple introduceerde met de iPhone X na vier jaar eindelijk een gloednieuw design. De notch mag dan controversieel zijn, maar de dunne schermranden zijn een verademing. Ondertussen werkt het bedrijf weer hard aan de opvolgers van de iPhone X. Drie opvolgers maar liefst. En wees gerust, er zit waarschijnlijk een goedkoper model tussen. Met een LCD-scherm. Dat wordt naar verwachting de iPhone 9. Daarnaast kun je rekenen op de iPhone Xs en de iPhone X Plus. 

Voorproefje op iPhone Xs Plus 2018

De uiteindelijke namen blijven een vraag. Evenals de verdere details. We zitten nog meer dan een half jaar van de onthulling af, dus een hoop kan nog veranderen. Bovendien blijven het geruchten. Met een korrel zout nemen dus. Deze week lekte de 6.5-inch iPhone Xs Plus. Althans, het schermpaneel van dat toestel.

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Je hoeft eind dit jaar in ieder geval geen drastisch redesign te verwachten. Het reeds gelekte materiaal toont kleine verfijningen, in drie verschillende kleuren. Wit, zilver en goud. Het gaat waarschijnlijk om prototypes, dus ga er niet van uit dat je eind dit jaar die kleuren in je hand hebt. Een ding is je ondertussen duidelijk: het is qua informatie allemaal onzekerheid. Voor echte bevestigingen zitten we nog te ver van de onthullingen af.

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

In de tussentijd houdt de Nederlandse designer Martin Hajek ons zoet. Hij heeft mockups gemaakt, op basis van de reeds gelekte materialen. Zie de afbeeldingen in dit artikel. Inclusief een gouden iPhone Xs, naast een gouden iPhone Xs Plus. Of iPhone X 2018 Plus. Het is maar net voor welke naam Apple uiteindelijk gaat kiezen. Normaliter zijn wij niet zo van gouden behuizingen, maar zo ziet het er strak uit. Daarnaast heeft hij geëxperimenteerd met een zwarte achterkant, en dat pakt wat ons betreft iets minder goed uit.

Veel meer mockups en designs kun je zijn website checken. De actieve designer brengt geregeld onaangekondigde producten van Apple in beeld. Zo gaf hij ons bijvoorbeeld ondanks een voorproefje op de Apple Glasses.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters